Blogs op Weg naar Succes

Onze vaste bloggers delen hun ervaringen met jou. Elke blogger zoekt een baan, of is bezig om succesvoller te worden in zijn of haar huidige baan. Lijkt het je ook wat, bloggen over je zoektocht of je eigen succes? Mail ons even op info@wegnaarsucces.nl. Dan nemen we contact met je op.

Veel plezier met lezen! Judith Schoorlemmer
en Simône Verlaan

Hallo! Leuk dat ik je nieuwsgierig heb gemaakt. Mijn naam is Angelique Brantjes en ik heb jarenlang ervaring als secretaresse, managementassistent en Office Manager. Tijdens mijn in-between-jobs-periode heb ik mij door vrijwilligerswerk, studie, netwerken en ludieke sollicitatieacties ontwikkeld op het gebied van communicatie en sociale media. Een functie waarbij ik mijn schrijftalent en vindingrijkheid kan inzetten bij een organisatie met een missie ... dat is ongeveer mijn droombaan.

Ook zet ik mij in voor actieve werkzoekers met mijn website Waardevolle Werknemers. Hierop zijn interviews te lezen met actieve werkzoekers over de meerwaarde die zij hebben voor een werkgever.

Ik ben per direct, fulltime beschikbaar in de regio Zaandam, Alkmaar, Hoorn en Beverwijk. Mijn contactgegevens staan op LinkedIn.

Ik ben een vrolijke krachtige spontane vrouw op zoek naar een parttime baan als backoffice medewerkster, administratief medewerkster of verkoopster. Maar ook voor andere functies sta ik open. Omgeving van Ommen. Ik ben in het bezit van een auto.

Mijn naam is Joris (43). Ik heb een brede achtergrond, zowel qua opleiding als ervaring. De hoofdpijlers in mijn focus op nieuw werk zijn: creativiteit, welzijn, communicatie. Werken in de cultuursector lijkt me geweldig leuk. Om die reden doe ik al bijna een jaar vrijwilligerswerk bij een museum in mijn woonplaats Delft. Maar ik onderneem meer, zoals ook het gastbloggen op deze site. Zie mijn LinkedIn-profiel voor meer informatie.

 

Ik ben Miralda, 39 jaar en woon in Zwolle. Ik heb op zoek naar een nieuwe baan, een nieuw avontuur als communicatieadviseur. Klaar om te starten? Jazeker, zo snel mogelijk!

Ik ben een enthousiaste B2B Marketeer die gaat voor klantenbinding. Eigenschappen die mij het beste omschrijven zijn: Betrokken | Collegiaal | Doorzetter | Energiek | Kritisch | Leergierig | Ordelijk | Perfectionistisch | Sociaal | Verantwoordelijk.

In D2B Magazine presenteer ik mijzelf aan bedrijven. Ofwel: Debbie to Business. Op www.debbieveeke.nl kunt u mijn online magazine bekijken.

Ik ben Judith Schoorlemmer, mede-oprichter van Weg naar Succes en eigenaar van www.sollicitatiehulp.org.

Mijn hele leven werk ik al met de arbeidsmarkt. Zo ben ik mijn carriere gestart als Intercedente en heb ik vele jaren gewerkt als Human Resources Manager, (e)Recruiter en coach. Momenteel werk ik als Sollicitatiecoach en Human Resources Consultant.

Ik schrijf regelmatig e-zines en blogs en praat graag mee in discussiegroepen, over de arbeidsmarkt en de werkloosheid.

Met Sollicitatiehulp.org heb ik de eer mensen te helpen in hun loopbaan. Ik help ze keuzes maken, zichzelf te testen, te onderzoeken welke baan bij hun past en hoe ze deze baan het beste kunnen vinden. Vervolgens ondersteun ik mensen bij het solliciteren. Verder geef ik workshops, teleseminars en verzorg ik coachingsprogramma's. Maar ook 'snelle hulp', dus het schrijven van een cv of sollicitatiebrief en het oefenen van een sollicitatiegesprek behoort tot de mogelijkheden. Of wat denk je van het laten nakijken van jouw eigen brief en cv, door een professional?

Al velen heb ik aan een passende baan mogen helpen. Geweldig werk dus!

Wil je meer over mij en mijn werk weten? Kijk op www.sollicitatiehulp.org.

Ik hoop nader met je kennis te maken! Mocht jij dat ook willen, stuur me dan even een email, op: info@sollicitatiehulp.org

 

Hartelijke groet,

Judith Schoorlemmer

www.sollicitatiehulp.org

 

Links