Blogs op Weg naar Succes

Onze vaste bloggers delen hun ervaringen met jou. Elke blogger zoekt een baan, of is bezig om succesvoller te worden in zijn of haar huidige baan. Lijkt het je ook wat, bloggen over je zoektocht of je eigen succes? Mail ons even op info@wegnaarsucces.nl. Dan nemen we contact met je op.

Veel plezier met lezen! Judith Schoorlemmer
en Simône Verlaan
Bianca van Ardenne heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

Chronisch ziek zijn hoeft geen beperking te zijn voor de arbeidsmarkt

Werkgevers en recruiters zijn vaak huiverig om mensen met een chronisch ziekte of beperking aan te nemen. Dit komt vaak door vooroordelen, zoals "ze zullen zich sneller ziek melden of als ze ziek zijn dan is dat vaak langdurig".

Maar vaak is dit juist niet zo. Chronisch zieke mensen willen vaak juist bewijzen dat ze niet minder zijn dan een "gezond persoon". Het zijn vaak gedreven mensen omdat ze gewend zijn te leven met een "beperking" en alles er aan doen om daar niet aan toe te geven. Ook weten ze heel goed wat ze wel en niet kunnen.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
2761 Hits
0 reacties

Je kunt je blijven ontwikkelen!

Je kunt je blijven ontwikkelen!

Je kunt je blijven ontwikkelen!

Ik heb 12,5 jaar als assistent bedrijfsleider gewerkt in een drogisterij. Alle opleidingen en cursussen gedaan die mij aangeboden werden. Maar ik had een administratief diploma. Dus na al die tijd heb ik toch de sprong gemaakt en een administratieve baan gezocht. Helaas telde de administratieve ervaring die ik in de drogisterij opgedaan had voor veel bedrijven niet als ervaring, dus het duurde even voordat ik een bedrijf gevonden had die mij graag in dienst wilde nemen.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
2953 Hits
0 reacties

Links