Op zoek naar mijn droombaan!

Onze vaste bloggers delen hun ervaringen met jou. Elke blogger zoekt een baan, of is bezig om succesvoller te worden in zijn of haar huidige baan. Lijkt het je ook wat, bloggen over je zoektocht of je eigen succes? Mail ons even op info@wegnaarsucces.nl. Dan nemen we contact met je op.

Veel plezier met lezen! Judith Schoorlemmer
en Simône Verlaan

Ik ben Miralda, 39 jaar en woon in Zwolle. Ik heb op zoek naar een nieuwe baan, een nieuw avontuur als communicatieadviseur. Klaar om te starten? Jazeker, zo snel mogelijk!

Ben jij ook op zoek naar je droombaan?

Mijn zoektocht naar een nieuwe droombaan duurt al een paar maanden. Vorig jaar heb ik voor mezelf kunnen bepalen: wat zoek ik, wat wil ik en waarom? Het formuleren van antwoorden op deze vragen is een korte zoektocht geweest. Het was vooral een bevestiging, dat is ook fijn. En, nu zoek ik dus die baan. Die prachtige, inhoudelijke baan als communicatieadviseur bij een fijne werkgever met lieve en grappige collega's. 

Online zichtbaarOp het moment dat ik dit schrijf bedenk ik acties. Acties? Ja, er moet meer actie komen en dan bedoel ik in het 'extra' opvallen. Een nieuwe fase. Hoe ga ik dat doen? In ieder geval wil ik 'online' meer vindbaar zijn. Ik heb al een account bij LinkedIn en Twitter. Maar val je hier mee op? Ik weet dat er veel meer mogelijk is. Maar wat wil ik? Wat past bij mij?

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
998 Hits
0 reacties

Links