Blogs op Weg naar Succes

Onze vaste bloggers delen hun ervaringen met jou. Elke blogger zoekt een baan, of is bezig om succesvoller te worden in zijn of haar huidige baan. Lijkt het je ook wat, bloggen over je zoektocht of je eigen succes? Mail ons even op info@wegnaarsucces.nl. Dan nemen we contact met je op.

Veel plezier met lezen! Judith Schoorlemmer
en Simône Verlaan
Simône Verlaan heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

Solliciteren is meer dan een brief en CV; werk aan je Personal Branding!

Solliciteren is meer dan een brief en CV; werk aan je Personal Branding!

Het meest opvallend in alle loopbaan- en sollicitatietrajecten die ik tot nu toe heb begeleid, is hoe moeilijk het is om onder woorden te brengen waar je goed in bent en vooral waarom dat zo is (en waar dat uit blijkt!). En als je dan ook nog moet bedenken waarin jij je in onderscheidt van anderen (waarom ze jou moeten hebben en niet iemand anders...) dan wordt het helemaal lastig.

Neem nou vanmorgen, ik heb mijn eerste gesprek met een nieuwe klant met wie ik een Personal Branding traject * ga doen. De doelen van deze sessie zijn a) helder krijgen wat ze precies zoekt b) waar zij goed in is en waarom dat zo is en waar dat uit blijkt en c) het maken van een sterke elevator pitch.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
524 Hits
0 reacties

Weet jij wel hoe goed je bent?

Veerkracht heb je nodig als je te maken hebt met tegenslag, zoals bijvoorbeeld ontslag. Een belangrijke factor bij veerkracht is demate van optimismewaarmee je je tegen de gevolgen van dat ontslag aankijkt. 

Nou is niet iedereen van nature optimistisch, maar ook diegenen met een zonnige natuur kunnen wel eens somber worden van tegenslag.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
2615 Hits
0 reacties

Links