Benieuwd naar jullie mening.

Vandaag is mijn werkdag, al heb ik vandaag geen betaalde opdracht. Maar als zelfstandige is het uiteraard ook belangrijk om na te blijven denken over je eigen bedrijfje. En zo ben ik vandaag dus ook aan het brainstormen met mijzelf. Want echt tevreden ben ik nog niet. Ik zit wel op de goede weg, maar toch knaagt er nog iets aan mij.
 
Heerlijk, een bakje koffie. 
Even relaxen, genieten van het heerlijke zwarte goedje, al meng ik deze wel met wat melk en suiker, waardoor het dus eigenlijk geen zwart goedje meer is. 
Mijn grote man is naar zijn werk, mijn kleine mannetje zit op school. 
De radio op de achtergrond en verder is het rustig in huis.  
 
bij de koffie
 
Bij mijn koffie ligt het boek Mindful Analysis van Mirjam Windrich. Ik kwam haar tegen op LinkedIn en ik was meteen nieuwsgierig naar haar bezigheden. En nadat ik haar website bekeken had http://mindfulanalysis.nl/ wist ik het zeker, haar boek wil ik lezen, ik wil mij gaan verdiepen in het begeleiden via internet. En dat wil uiteraard niet meteen zeggen dat ik het ga doen, maar voor mijn gevoel past dit wel goed bij mij. 
 
En nu is mijn vraag aan jullie:
zou jij gebruik maken van betaalde online hulpverlening?  
 
Ik zou heel blij zijn met jullie mening, dus barst maar los! Dit mag via mijn website https://www.beasbubbel.nl/ via het contactformulier, maar ook onder dit artikel. Alvast heel erg bedankt voor jullie mening!  
 
Hoe gaat het eigenlijk met jullie allemaal en jullie zoektocht naar werk? Zolang je alles vol enthousaisme doet komt het vast ooit goed. Laat de moed niet zakken hoor! Succes iedereen met alles waar jullie mee bezig zijn!
Waardeer dit blogbericht:
De foto die het verschil gaat maken - deel I
Bange Bertje en andere goed gelukte blauwtjes
 

Links