- Met Weg naar Succes vind je sneller de baan die echt bij je past! - Bent u werkgever? Klik dan hier

Even voorstellen

IMG 1691

 

Ik ga mij eerst aan jullie voorstellen. Dan hebben jullie een beetje een idee wie ik ben.

Mijn naam is dus Bea Dankelman. Ik ben 45 jaar en ik woon samen met vriend en zoontje in het mooie Ommen.Ook ben ik moeder van een mooie engel.

Ik ben een vrolijk, positief,krachtig persoon. Verder ben ik een echt mensen mens. Ik vind het luisteren naar andere mensen erg interessant en fijn.

Sinds maart 2017 ben ik werkloos, nou ja dat klopt niet helemaal want ik heb genoeg te doen😉, maar ik zit zonder betaalde baan. Tijdens mijn meest recente baan was ik werkzaam als administratief medewerkster, waarbij ook een stuk klantenservice via de telefoon,mail en chat bij kwam kijken. Maar ook heb ik ervaring als verkoopmedewerkster en cassière.

Thuis volg ik op dit moment een cursus counseling. Een thuiscursus counseling bij depressie en rouw heb ik succesvol afgerond. Diep in mijn hart zou ik hier 'iets' mee willen gaan doen in de toekomst.

Ik ga jullie meenemen in mijn zoektocht naar werk. En ik hoop dat ik jullie kan inspireren. Daar ga ik in ieder geval mijn best voor doen. Mochten jullie mij iets willen vragen, dan kan dat natuurlijk altijd. Ik ben via https://www.linkedin.com/in/bea-dankelman-17879ba2/ , https://twitter.com/beadankelman , https://www.facebook.com/bea.dankelman bereikbaar. 

Voor nu wens ik jullie heel veel succes met jullie zoektocht naar een betaalde baan. Don't give up!

Waardeer dit blogbericht:
Iedereen heeft een kruiwagen nodig!
De 'ondernemende werknemer'