Helaas pindakaas.

Het is even stil geweest van mijn kant, maar hier ben ik dan eindelijk weer met een nieuwe blog. Een blog met de naam 'helaas pindakaas'. Waar ik mijn vorige blog heel blij was met mijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel, zo jammer vind ik het om nu mee te delen dat ik mijn bedrijf "Bea's Bubbel"  heb laten uitschrijven bij de Kamer van Koophandel. Een hele dikke 'helaas pindakaas' dus. Niet dat ik teleurgesteld ben in mijzelf, maar wel in het feit dat het niet is gelukt om mijn bedrijf al genoeg van de grond te krijgen. 

Zoals jullie misschien nog wel weten heb ik gebruik gemaakt van de opstartperiode van het UWV. Een half jaar lang met behoud van een stukje ww uitkering proberen mijn bedrijf op te starten. Ik vond het een super ervaring die ik voor geen goud had willen missen. Maar een half jaar is wel zo voorbij.

bubbles 2072029 960 720 2

Ik zal de volgende blogs dan ook vullen met ervaringen van mij als zelfstandig onderneemster. Ik zal mijn positieve ervaringen delen, maar ik zal ook de dingen benoemen die ik wat lastiger vond. Dus mocht jij ook met de gedachten spelen om te gaan starten als zelfstandige, weet dat je alles mag vragen (of ik overal antwoord op heb ... dat weet ik niet, hahaha) .

 

Waardeer dit blogbericht:
Helaas pindakaas : Het ondernemingsplan
De foto die het verschil gaat maken - deel II
 

Links