Leerzaam

Het is nu al leerzaam, mijn weg die ik ben ingeslagen als zelfstandige. Er komt best veel kijken bij het starten als zelfstandige. En ook komen er veel regels en wetten om de deur kijken. Ik kom er achter dat Nederland bol staat van wetten en regels. En het erge is dat er dan op die wetten en regels weer een uitzondering is en op die uitzondering weer een uitzondering en ga zo maar door.

Terwijl ik gewoon recht uit mijn hart wil gaan werken als zelfstandige. Maar die optie is niet te vinden lijkt wel. Maar ik ga het wel doen, werken recht vanuit mijn hart. Ik wil er zijn voor hen die rouwen en nergens terecht kunnen met hun verdriet. Mensen die eenzaam worden, bijna geen netwerk hebben. Ik wil er voor hen zijn. Ik wil hen hun eigen kracht laten ontdekken. Ik wil hen bij de hand nemen naar wat meer postitieve dingen. Maar hang daar maar eens een labeltje aan. Hoe moet ik mijzelf noemen?

Het is nu vakantietijd, dus het is overal best rustig. Voor mij een mooie tijd om mijn website te gaan inrichten, flyers ontwerpen en bestellen. Ook een mooie tijd om tussendoor gewoon te genieten van mijn kind die ook vakantie heeft. Het is ook wel even goed om een pas op mijn plaats te nemen, want ik heb al behoorlijk wat uurtjes zitten in alle voorbereidingen, dingen uitzoeken. Ik ben uiteraard wel bereikbaar voor werk, maar even niet op volle kracht.

Ik heb als zelfstandige contact gezocht met een bemiddelingsbedrijf, en via hen heb ik al 2 mooie opdrachtjes binnen. Wat is het fijn dat er bemiddelingsbedrijfjes bestaan. Een mooie manier om aan werk te komen en zo ook bekend te raken met het werken als zelfstandige. Ik wil jullie uiteraard op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom mijn bedrijfje. Wie weet komen jullie ook nog op leuke ideetjes.

Ik wil jullie allemaal een fijne vakantietijd toewensen. Geniet van de dingen die voor jou belangrijk zijn. Tank even bij. Doe weer positieve ervaringen op. En dan na de vakantie weer knallen! 

Waardeer dit blogbericht:
Bange Bertje en andere goed gelukte blauwtjes
Solliciteren met brinta