LinkedIn

 

LinkedIn, zijn jullie daar ook (vaak) te vinden? En als je LinkedIn bezoekt, wat is dan de reden van jouw bezoek? Is het bewust op zoek gaan naar een betaalde baan? Of heb jij zo jouw andere reden om LinkedIn te bezoeken?

 

Ikzelf ben wekelijks te vinden op LinkedIn. Soms kom ik er om zelf een bericht te plaatsen. Soms snuffel ik alleen maar wat rond. Maar ook kom ik er om geinspireerd te raken door artikelen en de verschillende soorten mensen. Verder reageer ik op interessante artikelen, en soms raak ik dan in een leuk gesprek. Ik volg bedrijven die ik interessant vind en ik maak connecties met mensen waarvan ik denk dat we misschien wat voor elkaar kunnen betekenen. Als ik zelf een artikel heb geplaatst op LinkedIn dan deel ik deze altijd op Twitter, want hoe meer mensen mijn artikel lezen, hoe beter toch? Het is uiteraard wel belangrijk om in beeld te blijven.

Ik ben wel benieuwd naar jullie ervaringen met LinkedIn. Heeft het jullie misschien iets moois gebracht? Hebben jullie misschien dankzij LinkedIn een baan gevonden? Wat voor leuke tips hebben jullie voor mij wat betreft LinkedIn? Is er misschien iets wat ik nog niet weet? Ik hoor het graag.

 

 

 

Waardeer dit blogbericht:
Belonen op output, ipv uren. Wie durft?
Besteed jij het beheer van je LinkedIn bedrijfspag...
 

Links