Planning

voor mijn blogDoen jullie dat ook? Een sollicitatie planning maken? Vanaf het moment dat ik werkloos werd, ben ik hier meteen mee begonnen. Het UWV verwacht dat ik 4 sollicitaties per maand doe. En ik vind dat ook normaal dat ik dat moet doen. Wel vind ik het fijn dat het UWV sollicitatie acties heeft uitgebreid. Dus niet alleen het gericht schrijven op een vacature wordt gezien als sollicitatie, maar ook bijvoorbeeld een netwerkgesprek. Want tja, er zijn nu eenmaal niet iedere maand vacatures die passen bij mijn opleiding enzo.

Als er weer een nieuwe maand begint, pak ik mijn schrijfblok en pen er bij. Heerlijk vind ik het, om dit lekker op de ouderwetse manier te doen. Lekker met pen en papier en niet op de laptop. Soms is mijn planning lang, soms is de planning wat korter. Mij bevalt het super goed om op deze manier een overzicht voor mijzelf te hebben wat betreft solliciteren.Doen jullie dit ook? 

Zoals jullie zien staat bij mij ook 'webinar volgen' . Ik vind het volgen van webinars prettig. Vaak komen hier mooie tips voorbij. En het mooie is dat veel van de webinars gratis te volgen zijn. Kom ik tijdens een webinar mooie tips tegen? Dan noteer ik deze uiteraard meteen. Tijdens een webinar is vaak ook de gelegenheid om vragen te stellen, en dat vind ik ook erg prettig. Je krijgt meteen een reactie op jouw vraag of opmerking.Volgen jullie ook wel eens een webinar?

Tot nu toe heeft mijn harde werken nog geen betaalde baan opgeleverd, maar ik geef niet op hoor. Ik heb namelijk iets toegevoegd aan mijn planning. Ik kan hier helaas op dit moment nog niet meer over vertellen, maar dat komt zeker in een volgende blog van mij. Dus ik hou het nog even spannend.

Hebben jullie nog mooie tips wat betreft solliciteren? Reageer dan gerust hoor op mijn blog. Vind ik alleen maar fijn! Iedereen die dit leest en hard aan het werk is om weer een betaalde baan te vinden, ik wens jullie succes en veel inspiratie toe! 

Waardeer dit blogbericht:
Eenvoud versus Uitdaging
Hoe profileer ik mezelf op Social Media