- Met Weg naar Succes vind je sneller de baan die echt bij je past! - Bent u werkgever? Klik dan hier

Sollicitatiebrief en CV

brieven

Maak het verschil
Een sollicitatiebrief en een goed CV kunnen het verschil uitmaken tussen een uitnodiging voor een persoonlijk sollicitatiegesprek en een afwijzing. Maar een goede sollicitatiebrief schrijven, of een professioneel CV opstellen, is niet voor iedereen weggelegd. Het vergt kennis van de Nederlandse taal, kennis van het bedrijf en kennis van jezelf. Op de meeste vacatures worden tientallen, maar vaak ook honderden sollicitaties ingestuurd. Van alle brieven heeft 85% dezelfde strekking. Lees; "Geachte heer, mevrouw, naar aanleiding van uw advertentie wil ik graag solliciteren op de vacature van.... bla bla bla" De meeste brieven die zo beginnen worden opzij gelegd. Niet interessant genoeg. Maar het kan ook anders.

Hoe kan het dan anders?
Je moet zorgen dat je opvalt en leert om de taal van het bedrijf te spreken. Je moet jezelf kunnen verkopen als de beste kandidaat! Jouw brief en je CV moeten zakelijk zijn opgesteld, met een persoonlijk tintje. Ze moeten professionaliteit uitstralen en de lezer nieuwsgierig maken naar jou. Dat is niet altijd makkelijk, maar daar kunnen wij je wel bij helpen.

Hoe kan Weg naar Succes je hierbij helpen?
Met onze jarenlange HR ervaring weten wij precies wat een Recruiter wel en niet wil lezen. Wij weten welke brief en welke CV opvallen en welke brief/CV in de stapel afwijzingen verdwijnen in de stapel. Wij weten hoe je jezelf kunt verkopen als de beste kandiaat.  Wij schrijven een ijzersterke sollicitatiebrief en een professioneel CV voor je!

Wat bereik je ermee?
Met onze sollicitatiebrieven en CV's maak je veel meer kans om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek. Wij zorgen voor een professionele sollicitatiebrief en CV, die we helemaal op maat voor jou schrijven. We verkopen jou als de perfecte kandidaat voor de functie en je valt positief op. We schrijven niet te veel en niet weinig, maar precies goed.

Hoe werkt het?
Als je een sollicitatiebrief en een CV door ons wilt laten schrijven, hebben we het volgende van je nodig:

  • Je huidige CV (in Word formaat)
  • Een link naar de vacature
  • Een uiteenzetting in je eigen woorden, waarin je aangeeft waarom je deze baan graag wilt hebben en waarom jij denkt geschikt te zijn voor deze baan.
  • Let op! Zorg dat je voor minimaal 85% aan de eisen voldoet, anders heeft het weinig zin om te solliciteren.

Je coach is Judith Schoorlemmer.

Wat kost het je?
De sollicitatiebrief, helemaal op maat geschreven, kost jou € 85,00, inclusief 21% BTW (Let op! Voor bedrijven komt er nog 21% BTW bij) Het CV kost € 95,00. 

Interesse?
Neem contact met ons op via de contactpagina, of stuur een email naar: info@wegnaarsucces.nl Je kunt natuurlijk ook bellen, op onderstaand telefoonnummer.

 


 Judith SchoorlemmerJudith Schoorlemmer is een ervaren Carriere- en Sollicitatiecoach. Ze is gespecialiseerd in LinkedIn voor werkzoekenden en geeft regelmatig workshops, webinars en trainingen. Ze is al vele jaren werkzaam met de arbeidsmarkt. Door haar werk als o.a. HR Manager, (e) Recruiter en Intercedente, heeft ze aan alle kanten van de tafel gezeten en weet ze heel goed waar ze over praat. Je kunt haar bereiken op info@wegnaarsucces.nl, of bellen op (06) 46244662.

 

 

0
keer gedeeld