- Met Weg naar Succes vind je sneller de baan die echt bij je past! - Bent u werkgever? Klik dan hier

Sollicitatiegesprek oefenen

sollicitatiegesprekopenvragenstellenBen je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek?
Gefeliciteerd! Je hebt al een heel belangrijke stap gezet; je sollicitatiebrief en je cv zijn goed ontvangen en het bedrijf heeft interesse om jou persoonlijk te ontmoeten! Dat is al een mijlpaal op zich. Maar, je bent er nog niet. Meestal wordt na het eerste sollicitatiegesprek al een beslissing genomen, ze weten dan al of jij in aanmerking komt voor de functie waar je op solliciteert. Zorg er dus voor dat je je goed presenteert. 

Moeite om jezelf te verkopen in het gesprek?
Vind jij het ook lastig om jezelf te verkopen? Weet je niet hoe je precies overkomt? Wat je wel moet zeggen, of juist NIET moet zeggen? En hoe moet je je gedragen? Hoe ga je om met je zenuwen? Allemaal vragen die je parten kunnen spelen. En ze zijn belangrijk! Wij kunnen je helpen om precies goed over te komen. Om ontspannen te blijven en de meest lastige vragen te pareren op een natuurlijke manier. We helpen je om jezelf te blijven en we leren je technieken waarmee je het gesprek niet meer kunt verprutsen. Goede vragen stellen aan je interviewer is heel belangrijk en ook dat gaan we oefenen.

Wat gaan we doen?
Je bent van harte welkom op ons kantoor in Groenekan. Onder het genot van een kop koffie of thee MET wat lekkers gaan we anderhalf uur lang praten over jouw persoonlijke presentatie. We geven je tips en feedback, die je kunt onthouden en verder oefenen. Na deze training weet je welke antwoorden gewenst zijn, welke vragen veel voorkomen en hoe je kunt omgaan met lastige vragen. We oefenen gesprekstechnieken en desgewenst filmen we je, zodat je zelf kunt zien hoe je overkomt. Deze training geeft je handvatten, waar je je leven lang profijt van hebt! Als Groenekan te ver voor je is, kunnen we elkaar ook via Skype ontmoeten. Dan moet je wel zelf de koffie verzorgen! 

Wat kost het je?
Deze waardevolle training duurt 1,5 uur en kost € 170,00. Voor meer informatie of het aanvragen van deze training kun je contact met ons opnemen via de contactpagina, of stuur een email naar: info@wegnaarsucces.nl

 

0
keer gedeeld