Webinar; Het opstellen van een professioneel CV, met meer kans op een uitnodiging

zelfverzekerd overkomenHet opstellen van een professioneel CV. Doe jij dat gemakkelijk? Weet je wat er in moet staan? Weet je precies wat je wel en niet moet schrijven? Stop dan maar met lezen, dit webinar is niets voor jou.  

Maar als jij wel regelmatig met het zweet op je voorhoofd een poging doet om jezelf met een goed CV in de kijker te zetten, of net niet weet wat je nu wel en niet in je CV moet zetten, of hoe je je CV onderscheidend maakt van je concurrenten, lees dan verder. We hebben goed nieuws voor je!

Dit webinar gaat jou helpen om wel een professioneel CV op te stellen. Om jezelf te leren onderscheiden van anderen. Om de aandacht te trekken naar jouw kandidatuur voor deze vacature. En om jouw ervaring relevant te maken aan de vacature eisen. Kortom; jij leert hoe je een professioneel CV opstelt!

In dit webinar gaan we ruim een uur aan de slag. Wat gaan we doen? We gaan in elk geval aandacht besteden aan de volgende onderdelen;

  • Opbouw en volgorde van het CV
  • Profiel
  • Werkervaring
  • Opleidingen / cursussen
  • Layout

 

Na dit webinar weet jij hoe je een professioneel CV opstelt, die je meer kans geeft op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. En dat is tenslotte waar een CV om draait. Van dit webinar kun jij je leven lang profiteren!


Naam: 'Het opstellen van een professioneel CV, maak meer kans op een uitnodiging'

Datum: Nog niet bekend. Meld je aan voor ons magazine, zodat je als eerste weet wanneer dit webinar weer wordt gegeven!

Groenaanmeldenmagazinewebinar

 

Waar: Gewoon, thuis, vanuit je luie stoel! En een internet verbinding natuurlijk...

Kosten: Niets. Het is helemaal gratis.

Docente: Judith Schoorlemmer.


Judith Schoorlemmer

Judith Schoorlemmer is expert in haar vakgebied; Loopbaanadvies en sollicitatiecoaching. Ze geeft al jaren workshops, trainingen en webinars.

Doe je mee? Hieronder kun je je gegevens invullen. (vul alle velden in). Dan krijg je een email, waarin je de aanmelding nog even moet bevestigen. In de laatste email die je ontvangt, staan alle benodigde gegevens van het webinar.

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor dit webinar. Wil je alle webinars van Weg naar Succes op je gemak bekijken? Klik dan hier. 

* Met je aanmelding voor het webinar ontvang je tevens ons wekelijkse e-zine, boordevol sollicitatietips. Hiermee blijf je als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en trainingen. Als je het e-zine liever niet wilt ontvangen, kun je je hiervoor gemakklijk weer afmelden.

0
keer gedeeld
0
keer gedeeld