Webinar; Jezelf verkopen in je CV, sollicitatiebrief en op LinkedIn

jezelfverkopenJezelf verkopen in je CV, sollicitatiebrief en op je LinkedIn profiel. Er zijn mensen die hier hun hand niet voor omdraaien. Die zichzelf met het grootste gemak presenteren als de beste kandidaat voor een vacature. Maar, ze zijn er niet veel.  Want de meeste mensen hebben wel moeite om zichzelf te verkopen.

Veel mensen hebben op school, of in hun opvoeding altijd geleerd dat bescheidenheid een groot 'goed' is. Of hebben te maken met onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen. Voor deze mensen is het helemaal niet gemakkelijk om zichzelf zo te presenteren, dat ze positieve aandacht trekken. En voor deze mensen heeft Weg naar Succes een gloednieuw webinar gemaakt.

Dit webinar gaat jou helpen om jezelf te profileren. Om jezelf zo te presenteren, dat je al snel wordt beschouwd als de meest geschikte kandidaat voor een vacature die bij jou past. Je gaat leren hoe je aantoont dat jij beschikt over de gevraagde competenties, zowel in je CV als in je sollicitatiebrief. Ook ga je leren hoe je de aandacht trekt van Recruiters en werkgevers op LinkedIn. 

In dit webinar gaan we ruim een uur aan de slag. Wat gaan we doen? We gaan in elk geval aandacht besteden aan de volgende onderdelen;

  • Hoe je je CV zo aanpast, dat je ervaring relevant en herkenbaar wordt
  • Hoe je je sollicitatiebrief, CV en LinkedIn profiel op elkaar laat aansluiten
  • Het stappenplan om jezelf te verkopen in je sollicitatiebrief
  • Hoe je je LinkedIn profiel aantrekkelijk maakt voor recruiters en werkgevers

Na dit webinar weet jij hoe jij jezelf op een positieve manier kunt verkopen als de beste kandidaat voor een vacature. Hiermee maak je een grotere kans om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek. En dat is tenslotte waar het om draait, bij de eerste ronde van het solliciteren. Van dit webinar kun jij je leven lang profiteren!


Naam: 'Jezelf verkopen in je CV, sollicitatiebrief en LinkedIn profiel'

Datum: Nog niet bekend. Meld je aan voor ons magazine, zodat je als eerste weet wanneer dit webinar weer wordt gegeven!

Groenaanmeldenmagazinewebinar

 

Waar: Gewoon, thuis, vanuit je luie stoel! En een internet verbinding natuurlijk...

Kosten: Niets. Het is helemaal gratis.

Docente: Judith Schoorlemmer.


Judith Schoorlemmer

Judith Schoorlemmer is expert in haar vakgebied; Loopbaanadvies en sollicitatiecoaching. Ze geeft al jaren workshops, trainingen en webinars.

Doe je mee? Hieronder kun je je gegevens invullen. (vul alle velden in). Dan krijg je een email, waarin je de aanmelding nog even moet bevestigen. In de laatste email die je ontvangt, staan alle benodigde gegevens van het webinar.

 Helaas kun je je niet meer aanmelden voor dit webinar. 

* Met je aanmelding voor het webinar ontvang je tevens ons wekelijkse e-zine, boordevol sollicitatietips. Hiermee blijf je als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en trainingen. Als je het e-zine liever niet wilt ontvangen, kun je je hiervoor gemakklijk weer afmelden.

0
keer gedeeld
0
keer gedeeld