Aan welke webinars ga jij meedoen?

Webinars bij Weg naar SuccesEindelijk is het zover; de webinarkalender voor het komende half jaar is klaar! In de komende maanden gaan we weer webinars geven, die allemaal gratis toegankelijk zijn. Hiermee hopen we veel mensen te kunnen helpen om sneller de baan te vinden die bij hun past. 

Wat is een webinar? Een webinar is een lezing, workshop, college of soortgelijke presentatie of vorm van kennisoverdracht die plaatsvindt via het internet. Deelnemers kunnen het seminar rechtstreeks op hun eigen computer volgen en de spreker(s) zien en horen. De deelnemers zelf zijn niet zichtbaar en/of hoorbaar.

Het voordeel van een webinar is, dat je het kunt volgen vanuit je eigen huis, of waar je dan ook wilt zijn. Het enige dat je nodig hebt, is een laptop of pc en een werkende internetverbinding.

Je kunt je voor elk webinar inschrijven, door je naam en emailadres in te vullen. Je krijgt dan een email met de nodige inloggegevens.Vlak voordat het webinar begint, kun je op de link klikken, je naam invullen en deelnemen. Als je vroeg bent kom je eerst in de 'wachtkamer'. Als we gaan beginnen kom je automatisch in de webinar room.

Bij de webinars kunnen maximaal 60 deelnemers tegelijk aanwezig zijn. Log dus op tijd in! We geven altijd de mogelijkheid om vragen te stellen via een livechat. Hierdoor kun je er echt uithalen wat je nodig hebt. Daarnaast krijgen de deelnemers altijd een interessante aanbieding, die niet voor anderen geldt.

De volgende onderwerpen komen in het komende half jaar aan bod:

Heb jij behoefte aan een specifiek onderwerp? Stuur een email, laat het ons weten!

Zien we jou terug bij één van onze webinars? Hier vind je de webinarkalender.

 

Adres

  Weg naar Succes
  Groenekanseweg 246J, Groenekan

   (06) 29577515
  info@wegnaarsucces.nl  
  Ma-Vr: 8.30 - 17.30

Links

0
keer gedeeld
0
keer gedeeld