+31 (346) 230016  info@wegnaarsucces.nl

Actie; win een pocket CV, speciaal voor jou, op maat gemaakt!

pocketcvactie

Weg naar Succes heeft een leuk nieuwtje! We gaan samenwerken met Visueel CV. (www.visueelcv.nl) We hebben de laatste tijd gesprekken gevoerd en een paar dagen geleden hebben we een leuke overeenstemming bereikt. Wat de samenwerking precies inhoudt blijft nog even een verrassing. Maar als je je hier aanmeldt voor de e-zine, wordt je vanzelf op de hoogte gehouden.

In elk geval willen we nu alvast de samenwerking vieren. En dat doen we met een leuke actie.

Wat kun je winnen?

Er worden maar liefst 3 winnaars bekendgemaakt. Deze winnaars krijgen alle 3 een ontwerp voor een pocket CV.* Dit ontwerp gaat Anne-Marie Jansen, van Visueel CV, speciaal voor jou ontwerpen. Jij hebt dus inspraak in layout en kleur!

Wat moet je doen?

  1. Het wordt een Facebook actie. Dat betekent, dat je het volgende moet doen, om in aanmerking te komen voor die gratis pocket CV:
  2. Ga naar ons Facebookbericht over deze actie. Die kun je hier vinden.
  3. Deel dit Facebookbericht met jouw contacten en tag iemand, van wie jij vindt dat hij of zij wel een pocket CV kan gebruiken. Dat mag ook jezelf zijn!
  4. We zouden het leuk vinden als je de zowel de Facebookpagina van Weg naar Succes, als de Facebookpagina van Visueel CV wilt liken.

* Je ontvangt een ontwerp. Dat betekent, dat je de pocket CV's zelf nog moet laten drukken. Dit kun je meestal voor weinig laten doen bij een online drukker, zoals bijvoorbeeld Drukwerkdeal of Vistaprint.

Wil je nog wat meer lezen over het pocket CV? Dat kan hier.

Je kunt helaas niet meer meedoen met deze actie, we hebben op 11 maart 3 winnaars getrokken!

Adres

  Weg naar Succes
  Groenekanseweg 246J, Groenekan

   (0346) 230016
  info@wegnaarsucces.nl  
  Ma-Vr: 8.30 - 17.30

0
keer gedeeld
0
keer gedeeld