Ben jij goed bezig?

ben jij goed bezigMisschien ben je al een tijdje aan het solliciteren, misschien ben je net aan de slag gegaan. Er is veel te doen, en wat je doet wil je ook goed doen. Netwerken, je persoonlijk profiel uitwerken, solliciteren…

Maar wat is goed? Weet jij jezelf goed te presenteren? En wanneer is een LinkedIn profiel een goed profiel? Waar moet een goede sollicitatiebrief aan voldoen? En een CV? En solliciteer je wel op de juiste vacatures?

Wij raden aan om af en toe eens een stap terug te doen.

  • Maak een overzicht van je activiteiten tot nu toe.
  • Welke resultaten heb je behaald?
  • Wees kritisch, en vraag ook anderen eens met je mee te kijken.

Sta open voor verandering. Een andere stijl brief, een andere manier van netwerken, het kan van alles zijn, maar durf het aan te pakken. Soms is een subtiele wijziging al voldoende, soms is het nodig om het roer om te gooien.

Gun jezelf die kritische blik en af en toe een verfrissend nieuwe aanpak. Dat geeft weer nieuwe energie en natuurlijk het meest belangrijk; het verhoogt je kansen op die nieuwe baan!

Weet je zelf niet hoe je dat moet aanpakken? Laat een scan maken bij Weg naar Succes. Tot 13 april 2016 hebben we hier een actie voor lopen, waarbij je een gratis scan kunt winnen. Meedoen? Lees hieronder meer!

We hebben een nieuwe website en dat willen we vieren!  Daarom hebben we een geweldige nieuwe winactie. Wil jij een gratis scan van je sollicitatie-activiteiten met een professioneel advies? Klik dan hier...

 

Adres

  Weg naar Succes
  Groenekanseweg 246J, Groenekan

   (06) 29577515
  info@wegnaarsucces.nl  
  Ma-Vr: 8.30 - 17.30

Links

0
keer gedeeld
0
keer gedeeld