- Met Weg naar Succes vind je sneller de baan die echt bij je past! - Bent u werkgever? Klik dan hier

Webinar; praktisch netwerken

netwerken3Wist je dat 70 % van de banen tegenwoordig gevonden worden via netwerken? Als je zelf op zoek is het dus belangrijk dat je ook actief gaat netwerken om je kansen op een baan aanzienlijk te vergroten. Reageer je alleen op vacatures die worden aangeboden dan benut je maar een deel van je mogelijkheden en laat je dus behoorlijke kansen liggen. Zonde!

Aan de slag dus met netwerken! Maar hoe pak je het aan? Is het wel iets wat je kunt leren of is het gewoon een kwestie van als netwerker geboren zijn of niet? En als je een goede netwerker zou kunnen worden, hoe pak je het dan praktisch aan? Waar moet je beginnen, wie benader je, wat moet je doen en wat juist niet, hoe hou je overzicht en zorg je voor een vervolg? En hoe overwin je je verlegenheid of je te grote bescheidenheid?

Het goede nieuws is dat iedereen het kan leren. Je zou kunnen zeggen dat het de een ‘van nature’ makkelijker af gaat dan de ander, maar dat is eigenlijk niet belangrijk. Ook als je niet als netwerker geboren bent kun je het leren. Dat geldt dus ook voor jou!

Wil jij ook aan de slag met netwerken om je kansen op die baan te vergroten? Volg dan het webinar, waarbij Simône je op weg gaat helpen om een goede netwerker te worden.

Welke onderwerpen komen hierbij aan de orde?

  • Wat is netwerken
  • Doel van netwerken
  • Vormen van netwerken
  • De fases van netwerken
  • De do’s en dont’s
  • Overwin je verlegenheid/bescheidenheid
  • Maak een netwerkplan

Na dit webinar ben jij in staat om op een slimme manier aan de slag te gaan met het bouwen aan en benutten van je netwerk, en heb je handvatten hoe om te gaan met je mogelijke onzekerheid. Je zult zien dat je netwerk je daarmee gaat helpen met het vinden van die baan!

Wat extra informatie:

Wanneer? Op donderdag 12 mei 2016, van 10.00 uur tot 11.15 uur
Waar? Online, dus vanuit je luie stoel te volgen!
Wat kost het? Niets, je deelname is helemaal gratis!

Opgeven? Dat kan hieronder. Vul je naam en je emailadres in en je krijgt de bevestiging per email. Kun je niet, op 12 mei om 10.00 uur? Meld je dan toch aan, want iedereen die zich opgeeft krijgt de kans om de opname van het webinar te bekijken!

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor dit webinar

 

0
keer gedeeld
0
keer gedeeld