Webinar; Online netwerken

netwerken3Online netwerken. Het lijkt zo gemakkelijk en voor de hand liggend. Maar niets is minder waar.Iedereen weet wel dat netwerken belangrijk is. En dat netwerken tegenwoordig voor een groot gedeelte online gebeurt. Maar hoe pak je dit nu goed aan?

Netwerken is een hele sterke methode om jezelf te profileren. Waar het netwerken vroeger nog vaak een stempel kreeg van 'overdrijven' en 'opscheppen', kun je tegenwoordig bijna niet meer zonder netwerken. Het is een algemeen geaccepteerde methode geworden. Helaas wordt er in vrijwel geen enkele opleiding aandacht besteed aan netwerken. En dat is jammer. Want netwerken kun je leren. Ook als je bescheiden of onzeker bent. 

Dit webinar gaat jou helpen om jouw online netwerk aan te leggen of te vergroten. Je gaat leren welke online netwerkmogelijkheden er zijn en hoe je die goed kunt gebruiken. Je leert handigheidjes en methodieken om dat netwerk nu eens echt goed te gaan opbouwen. 

In dit webinar gaan we ruim een uur aan de slag. Wat gaan we doen? We gaan in elk geval aandacht besteden aan de volgende onderdelen;

  • Hoe kun je Facebook gebruiken voor je netwerk?
  • Hoe kun je Twitter gebruiken om je netwerk te vergroten?
  • Hoe kun je LinkedIn gebruiken?
  • Welke andere online netwerk mogelijkheden zijn er?
  • Wat moet je vooral niet doen?
  • En wat moet je juist wel doen? 

Na dit webinar weet jij welke online netwerkmethode bij jou past. Je weet hoe jij een online netwerk kunt starten of je bestaande online netwerk kunt uitbreiden en hoe je ermee om kunt gaan. En je weet ook welke methode voor jou het beste werkt!


Naam: 'Online netwerken'

Datum: Nog niet bekend. Meld je aan voor ons magazine, zodat je als eerste weet wanneer dit webinar weer wordt gegeven!

Groenaanmeldenmagazinewebinar

 

Waar: Gewoon, thuis, vanuit je luie stoel! En een internet verbinding natuurlijk...

Kosten: Niets. Het is helemaal gratis.

Docente: Judith Schoorlemmer.


Judith Schoorlemmer

Judith Schoorlemmer is expert in haar vakgebied; Loopbaanadvies en sollicitatiecoaching. Ze geeft al jaren workshops, trainingen en webinars.

Doe je mee? Hieronder kun je je gegevens invullen. (vul alle velden in). Dan krijg je een email, waarin je de aanmelding nog even moet bevestigen. In de laatste email die je ontvangt, staan alle benodigde gegevens van het webinar.

Je kunt je helaas niet meer aanmelden

* Met je aanmelding voor het webinar ontvang je tevens ons wekelijkse e-zine, boordevol sollicitatietips. Hiermee blijf je als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en trainingen. Als je het e-zine liever niet wilt ontvangen, kun je je hiervoor gemakklijk weer afmelden.

0
keer gedeeld
0
keer gedeeld