Webinar; 'Start met Personal Branding: de kracht van een sterke elevator pitch'

elevatorpitch1Jezelf verkopen.  Is dat iets wat je makkelijk afgaat?  En kun je dat dan ook nog kort en bondig doen? Weet je wat je over jezelf moet vertellen en op welke manier? Zodat je overtuigend op de ander overkomt? Hoe beter je jezelf verkoopt hoe groter de kans dat de ander jou en je verhaal onthoud. En dat betekent een grotere kans op hulp om die baan te vinden!  

Veel mensen vinden het lastig iets over zichzelf te vertellen. Laat staan zichzelf te verkopen. Zo overtuigend dat je indruk maakt op de ander. En dan ook nog beknopt. Heb jij dat ook? Lees dan verder want dan hebben we een leuke tip voor je!

Dit webinar gaat jou helpen om een mooie elevator pitch te maken. Om jezelf kort en bondig te leren presenteren. Om indruk te maken op je gesprekspartner. Zodat hij/zij onderdeel uit gaat maken van jouw actieve netwerk. Een netwerk dat jou vervolgens weer gaat helpen aan die baan!

In dit webinar gaan we ruim een uur aan de slag. Wat gaan we doen? We gaan in elk geval aandacht besteden aan de volgende onderdelen;

  • Jezelf verkopen, waarom dat nuttig is
  • De kracht van Netwerken
  • Wat is een elevator pitch
  • Wanneer gebruik je een elevator pitch
  • Hoe maak je je eigen elevator pitch

Na dit webinar weet jij hoe je je eigen elevator pitch kunt maken, zodat je kort maar krachtig jezelf kunt verkopen en meer gericht kunt gaan netwerken.En dat is een belangrijke stap bij het vinden van die nieuwe baan!


Naam: 'Jezelf verkopen; de kracht van een elevator pitch'

Datum: Nog niet bekend. Meld je aan voor ons magazine, zodat je als eerste weet wanneer dit webinar weer wordt gegeven!

Groenaanmeldenmagazinewebinar

 

Waar: Gewoon, thuis, vanuit je luie stoel! En een internet verbinding natuurlijk...

Kosten: Niets. Het is helemaal gratis.

Docente: Simône Verlaan


SimoneVerlaan

Simône Verlaan is expert in haar vakgebied; Loopbaanadvies en sollicitatiecoaching. Ze geeft al jaren workshops, trainingen en webinars.

Doe je mee? Hieronder kun je je gegevens invullen. (vul alle velden in). Dan krijg je een email, waarin je de aanmelding nog even moet bevestigen. In de laatste email die je ontvangt, staan alle benodigde gegevens van het webinar.

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor dit webinar!

* Met je aanmelding voor het webinar ontvang je tevens ons wekelijkse e-zine, boordevol sollicitatietips. Hiermee blijf je als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en trainingen. Als je het e-zine liever niet wilt ontvangen, kun je je hiervoor gemakklijk weer afmelden.

0
keer gedeeld
0
keer gedeeld