Webinar; Netwerken met LinkedIn

LinkedIn2Netwerken met LinkedIn. Waarschijnlijk heb jij ook wel een profiel aangemaakt op LinkedIn. Je hebt netjes je CV overgenomen op LinkedIn en nu wacht je af totdat mensen jouw profiel gaan bezoeken. En dan duurt wachten lang! Vooral als er niet zoveel gebeurt. Je zoekt naar de namen van (oud) collega's, vrienden, familieden en kennissen en nodigt ze allemaal uit om te linken. En als je dan enkele tientallen of misschien wel meer dan 100 connecties hebt, valt het stil. Nu wil je verder. Maar hoe?

LinkedIn is een geweldige methode om je netwerk verder uit te breiden dan alleen met de mensen die je al kent. Op dit medium mag je 'ongegeneerd' netwerken en to the point zijn. Je kunt andere mensen helpen en zelf geholpen worden. En je kunt je uitstekend profileren als iemand die zijn vak verstaat. En dat zijn mensen die recruiters graag zien! Maar je moet wel weten hoe je dat aanpakt. 

Dit webinar gaat jou helpen om jouw online netwerk te vergroten. Je gaat leren welke mogelijkheden LinkedIn aanbiedt en hoe je deze goed kunt gebruiken. Je leert handigheidjes en methodieken om dat netwerk nu eens echt goed te gaan opbouwen. 

In dit webinar gaan we ruim een uur aan de slag. Wat gaan we doen? We gaan in elk geval aandacht besteden aan de volgende onderdelen;

  • Je profiel aantrekkelijk maken voor bezoekers
  • Werken met trefwoorden
  • Hoe nodig je nieuwe mensen uit?
  • Activiteit op LinkedIn
  • Attent zijn voor je connecties
  • Lid van groepen
  • Bedrijven volgen

Na dit webinar weet jij welke netwerkmogelijkheden LinkedIn biedt. Je weet hoe jij effectief verder kunt bouwen aan jouw online netwerk op LinkedIn. Om hiermee sneller de baan te vinden die bij jou past! 


Naam: 'Online netwerken'

Datum: Nog niet bekend. Meld je aan voor ons magazine, zodat je als eerste weet wanneer dit webinar weer wordt gegeven!

Groenaanmeldenmagazinewebinar

 

Waar: Gewoon, thuis, vanuit je luie stoel! En een internet verbinding natuurlijk...

Kosten: Niets. Het is helemaal gratis.

Docente: Judith Schoorlemmer.


Judith Schoorlemmer

Judith Schoorlemmer is expert in haar vakgebied; Loopbaanadvies en sollicitatiecoaching. Ze geeft al jaren workshops, trainingen en webinars.

Doe je mee? Hieronder kun je je gegevens invullen. (vul alle velden in). Dan krijg je een email, waarin je de aanmelding nog even moet bevestigen. In de laatste email die je ontvangt, staan alle benodigde gegevens van het webinar.

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor het webinar, we zitten helemaal vol!

* Met je aanmelding voor het webinar ontvang je tevens ons wekelijkse e-zine, boordevol sollicitatietips. Hiermee blijf je als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en trainingen. Als je het e-zine liever niet wilt ontvangen, kun je je hiervoor gemakklijk weer afmelden.

 

0
keer gedeeld
0
keer gedeeld