Webinar: Offline netwerken

netwerkenwebinarOffline netwerken. We horen het van alle kanten: ‘om een baan te vinden is netwerken erg belangrijk’. Maar wat is het eigenlijk? Hoe doe je het? En wat als je nou geen netwerk hebt? Of als je niet zo makkelijk over jezelf praat?

Het goede nieuws is dat iedereen kan leren netwerken. Of je nou veel mensen kent of weinig, of je nou een vlotte babbel hebt of juist bescheiden (of verlegen) bent en of je nou al precies weet wat je wilt of nog zoekende bent. Als je weet hoe je het moet aanpakken gaat het jou ook zeker lukken.

Dit webinar gaat jou hierbij helpen! Je gaat leren wat het is en hoe je een netwerk opbouwt. Ook leer je wat je moet zeggen in welke omstandigheden en hoe je je onzekerheid kunt overwinnen. En ook leer je hoe je hier planmatig mee aan de slag kunt gaan. Zodat het leuk wordt én je het ook wat gaat opleveren. 

In dit webinar gaan we ruim een uur aan de slag. Wat gaan we doen? We gaan in elk geval aandacht besteden aan de volgende onderdelen;

  • Wat is netwerken en hoe kan het mij helpen bij het vinden van een baan?
  • Hoe bouw ik een netwerk op?
  • Welke vormen van offline netwerken zijn er?
  • Hoe ga ik om met mijn belemmeringen (bescheidenheid, verlegenheid)?
  • Wat moet ik vooral niet doen?
  • En wat moet ik  juist wel doen? 
  • Wat is een netwerkplan en hoe maak ik er een?

Na dit webinar weet jij hoe jij je netwerk kunt vergroten en wat je moet doen om je netwerk in te zetten om die baan te vinden. Je weet welke mogelijkheden er zijn en hoe je die kunt benutten en je weet hoe je het moet aanpakken. Zo kom je goed beslagen ten ijs en vergroot je je kansen op die leuke baan!


Naam: 'Offline netwerken'

Datum: Nog niet bekend. Meld je aan voor ons magazine, zodat je als eerste weet wanneer dit webinar weer wordt gegeven!

Groenaanmeldenmagazinewebinar

 

Waar: Gewoon, thuis, vanuit je luie stoel! En een internet verbinding natuurlijk...

Kosten: Niets. Het is helemaal gratis.

Docente: Simône Verlaan

Opgeven? Dat kan hieronder. Vul je naam en je emailadres in en je krijgt de bevestiging per email. Kun je niet, op 18 april, om 10.00 uur? Meld je dan toch aan, want iedereen die zich opgeeft krijgt de kans om de opname van het webinar te bekijken!

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor dit webinar. We zitten helemaal vol!


SimoneSimône Verlaan is een ervaren Carrièrecoach, gespecialiseerd in het vergroten van zelfvertrouwen, en gespreks- en presentatievaardigheden

 

 

0
keer gedeeld
0
keer gedeeld