- Met Weg naar Succes vind je sneller de baan die echt bij je past! - Bent u werkgever? Klik dan hier

Omgaan met zenuwen voor een sollicitatiegesprek

Relaxed een sollicitatiegesprek voerenBen je erg zenuwachtig voor een sollicitatiegesprek? En belemmeren je zenuwen je om goed uit de verf te komen? Bijvoorbeeld omdat je dichtklapt, of juist te veel gaat praten, niet goed hoort wat er gevraagd wordt of gewoon voelt dat je niet kunt laten zien wat je waard bent?

Er is wat aan te doen! Door inzicht te krijgen in je grootste valkuilen en te leren hoe je deze valkuilen kunt vermijden. Door middel van praktische oefeningen en tips waar je al vóór het gesprek mee kunt beginnen en die je ook tijdens het gesprek kunt toepassen.

Hoe pak je dat aan? Maak een afspraak en in een sessie van anderhalf uur help ik je met het verkrijgen van inzicht in de oorzaak van je spanning en gaan we praktisch aan de slag. Je leert een aantal oefeningen en krijgt tips om je te helpen je zenuwen in bedwang te houden en meer ontspannen een gesprek te voeren.

Na afloop krijg je gratis een boekje mee met tips en oefeningen waar je ook thuis verder mee aan de slag kunt. Je kunt het ook meenemen naar je geprek, zodat je snel nog wat oefeningen kunt doen voordat je naar binnen gaat. Handig!

Wat kost het je? Leren om meer ontspannen een sollicitatiegesprek te voeren kost € 120,00, voor anderhalf uur, dit is inclusief boekje. We kunnen het gesprek via Skype doen, of bij ons op kantoor in Hollandsche Rading.

Interesse? Stuur een email naar:info@wegnaarsucces.nl


Simône Verlaan is een ervaren loopbaan- en Mindfulness coach met als specialisatie stressmanagement en het vergroten van zelfvertrouwen bij werkzoekenden.

NB: wil je ook inhoudelijke begeleiding bij het voeren van een sollicitatiegesprek? Klik hier of neem even contact op voor een combinatie hiervan.

0
keer gedeeld

Meer weten over ons?

Close

Klik op de social media buttons hieronder, om ons te volgen.