Wil je iets anders? Denk eens aan een carrière switch

Pakket 5Een carrièreswitch, ook voor jou?

Je hebt een baan. En misschien heb je het best naar je zin. Of misschien heb je het helemaal niet naar je zin. In elk geval voel je dat er 'iets' anders moet. Dat je hier je plek niet hebt gevonden. Of dat je niet al je kwaliteiten kunt benutten in je huidige werk. Jammer! Want je kunt pas echt goed worden in je werk als je je kwaliteiten optimaal kunt benutten. Als je doet waar je goed in bent en een baan hebt die echt bij je past. Je weet dat je meer kunt, maar dan wel op een andere manier. Maar hoe moet je dit aanpakken?

Komt dit verhaal je bekend voor? Dan is het voor jou misschien tijd voor een carrièreswitch. Je bent niet de eerste die zomaar in een baan rolt en daar vandaan steeds een andere baan vindt. Misschien heb je je nooit eerder afgevraagd of dit wel echt is wat je wilt. Als je je dit afvraagt, is het antwoord waarschijnlijk 'ja'. Jij bent toe aan een nieuwe stap. En omdat de meeste 'switchers' niet precies weten hoe ze dit moeten aanpakken, bieden wij je een helpende hand.  

Bij Weg naar Succes helpen we je stap voor stap om te ontdekken waar jouw talenten liggen. Wat bij je past en hoe je deze kernkwaliteiten kunt gebruiken in een nieuwe baan. Samen met jou onderzoeken we wat je nodig hebt om deze nieuwe richting in te slaan. Hierbij werken we heel pragmatisch. Hieronder staat beschreven hoe we te werk gaan.

 Wat bieden we in pakket 'Carrièreswitch'?

Hoe pakken we het aan? In dit pakket bieden we je het volgende:  

FASE I
Start
Persoonlijke intake, bij ons op kantoor, via Skype of telefonisch. In dit gesprek gaan we inventariseren waar jouw wensen liggen en bespreken we of het pakket eventueel voor jou op maat moet worden gemaakt. Op basis van dit gesprek maken we samen een plan van aanpak voor je.

Testfase - informatiefase
Je gaat aan de slag met het maken van een aantal tests. We maken hierbij bewust gebruik van meerdere tests, om op die manier een heel goed inhoudelijk en compleet beeld te vormen van je competenties, persoonlijkheidskenmerken, ambities, valkuilen en drijfveren.

Gesprekken – uitwerken zoekprofiel
We starten met het bespreken van de tests en gaan aan de slag met het uitwerken van een zoekprofiel. Hierbij werken we uit waar je nieuwe baan aan moet voldoen, waarbij we aandacht besteden aan o.a. inhoud, omgeving, in te zetten competenties, toekomstmogelijkheden, aard van het werk (zelfstandig of in loondienst) etc. Het gaat hierbij om het vaststellen van de criteria waar jouw toekomstige baan aan moet voldoen. We gaan hierbij uit van 5 gesprekken.

Benoemen concrete functies
Nu we het profiel helder hebben gaan we op zoek naar functies die hierbij passen. Hierbij nemen we ook jouw kansen bij deze functies op de arbeidsmarkt mee. Tot slot maak je een definitieve keuze met betrekking tot de functie(s) waar je voor wilt gaan.

FASE II
Personal Branding/Sollicitatiehulp
Nu helder is op welke functies jij je wilt gaan richten, kunnen we aan de slag. In overleg kunnen we je helpen met:

  • Een sterk LinkedIn Profiel en CV (inclusief elevator pitch)
  • Het schrijven van een overtuigende motivatiebrief
  • Hulp bij het netwerken 

Wat levert het je op?

De training kan bij ons op kantoor plaatsvinden, of via Skype. Dit pakket levert jou het volgende op:

  • Een helder plan van aanpak, waarin onze pragmatische aanpak duidelijk wordt omschreven. Zo weet jij precies wat je kunt verwachten
  • Persoonlijke begeleiding bij elke stap van het proces. We zijn er voor jou!
  • Een groeiend zelfvertrouwen; je gaat nu eindelijk echt doen waar je goed in bent!
  • Goed ontwikkelde sollicitatieskills, waarmee je je jezelf kunt onderscheiden en professionele gesprekken kunt voeren
  • Veel informatie en tips over effectief solliciteren, met ons e-book en webinars
  • We blijven je desgewenst nog een periode op afstand begeleiden en ook ontvang je ons e-book en toegang tot onze webinars.

Je weet straks precies waar jouw talenten liggen en hoe je die het beste kunt inzetten. En het unieke van dit programma is, dat we daar niet bij stoppen. We leren je namelijk ook nog hoe je jezelf kunt onderscheiden bij het solliciteren. Hoe je het moet aanpakken en welke methode het beste werkt. Je maakt meer kans om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek! Hier ga je je leven lang profijt van hebben!

Meer info en/of pakket bestellen? Stuur even een e-mail naar info@wegnaarsucces.nl of bel ons op (0346) 230016

Links

0
keer gedeeld
0
keer gedeeld