- Met Weg naar Succes vind je sneller de baan die echt bij je past! - Bent u werkgever? Klik dan hier

Meer klanten met 'LinkedIn voor ondernemers'

linkedinGefeliciteerd ondernemer!
Je bent voor jezelf begonnen, van harte gefeliciteerd! Het ondernemerschap is een prachtige manier om niet alleen in je levensonderhoud te voorzien, maar ook om je talenten en kwaliteiten optimaal de ruimte te geven! Je gaat een spannende tijd tegemoet (of hebt deze misschien al achter de rug) en je bent er helemaal klaar voor. Kom maar op met die opdrachten!

Maar waar blijven de klanten?
En dan… komen er geen klanten. Je hebt een website, een LinkedIn profiel en je kleine netwerkje van toen je nog een baan had. Die heb je allemaal aangeschreven en er kwamen wellicht wel enkele opdrachten uit. Leuk om te starten! Maar niet genoeg om jouw nieuwe bedrijf te laten groeien en bloeien. Wat nu?

Join the club
Je bent niet de enige. Vrijwel alle nieuwe ondernemers of ZZP’ers zoeken nieuwe klanten, het liefst in een constante stroom. En laat dit nu juist de grootste uitdaging zijn! Meestal gaat dit niet snel genoeg. Voor je het weet ‘droogt’ de stroom op en zit je verlegen om werk. Maar het kan anders!

Begin bij LinkedIn
Begin bij het begin. En dat is LinkedIn. Met LinkedIn kun je ervoor zorgen dat je een ‘pool’ van potentiële nieuwe klanten opbouwt. Je bouwt stap voor stap aan je naamsbekendheid en je ziet dat je steeds meer volgers krijgt. Je profileert jezelf als expert op jouw vakgebied en jouw doelgroep gaat jou ook zo zien. LinkedIn geeft jou prachtige tools om actief te ondernemen. En voor je het weet draai je mee in het online verkeer. Mensen weten je te vinden  en je ziet dat je bedrijf (weer) gaat groeien.

Wat kan Weg naar Succes voor je doen?
Weg naar Succes kan jou helpen met LinkedIn. Judith Schoorlemmer is onze specialist voor LinkedIn. Zij kan je helpen om je bedrijf te laten groeien met LinkedIn. Met het ‘LinkedIn ondernemerspakket’. Wat kan zij voor je betekenen?

  • Ze professionaliseert je persoonlijke LinkedIn profiel
  • Ze maakt een bedrijfspagina op voor jouw bedrijf en koppelt deze aan je persoonlijke profiel
  • Ze traint je tijdens 2 bijeenkomsten om het beste te halen uit LinkedIn en je netwerk significant te vergroten.

Wat levert het je op?
Na afloop van dit traject, dat meestal slechts een of 2 weken in beslag neemt, ben jij in staat om je netwerk significant te vergroten en een pool van potentiële klanten aan te leggen. Hierdoor kun je een constante stroom van klanten genereren. Je ziet dat jouw manier van online netwerken zijn vruchten gaat afwerpen en je bedrijf groeit!

Wat kost het?
Het 'Linkedin ondernemerspakket' kost € 795,- excl. 21% BTW.

Meer weten over het LinkedIn ondernemerspakket? Neem even contact op met Judith, op: info@wegnaarsucces.nl of bel haar: (06) 46244662.

* Hierbij gaan we er van uit dat jouw CV helemaal compleet en up-to-date is en dat je reeds een persoonlijk LinkedIn profiel hebt aangemaakt.

Media

0
keer gedeeld

Meer weten over ons?

Close

Klik op de social media buttons hieronder, om ons te volgen.