Weinig tijd? Doe een Bootcamp voor ZZP'ers

Bootcamp!Leuke en goed betaalde opdrachten binnenhalen, daar ga je voor als ZZP-er!
Opdrachten die bij je passen en waar je goed in bent, die je succesvol weet af te ronden, die laten zien dat je je vak verstaat. En waardoor je ook met vertrouwen de toekomst tegemoet kan zien, omdat je weet dat er altijd weer nieuwe opdrachten zullen komen.

Krijg je dat nog niet helemaal voor elkaar? Of ging het een tijdje goed maar lijkt de klad erin te komen?

Dan heb je mogelijk geen goede focus en is dat ook zichtbaar in je LinkedIn profiel. Dat betekent dat je niet herkenbaar bent, dat je geen overtuigend verhaal hebt en niet overtuigend genoeg bent, waardoor potentiële opdrachtgevers, als ze je al weten te vinden, snel weer af zullen haken.

Herken je je hierin en zou je dit wel eens goed willen aanpakken, maar heb je geen tijd of zin om hier maanden mee bezig te zijn?

Dan hebben wij wellicht de oplossing voor jou: Bootcamp voor ZZP-ers!

Wat houdt het in?
Voorafgaand aan bootcamp krijg je een test die je thuis kunt maken, waarbij je meer inzicht krijgt in je persoonlijkheidskenmerken en drijfveren. De uitkomsten van deze test dienen als input voor het helder krijgen van je focus.

Tijdens bootcamp zelf gaan we aan de slag met:

Focus
Op de ochtend van bootcamp ga je eerst met een ervaren Carrièrecoach aan de slag. Met de uitkomsten van de test als input en door het stellen van kritische vragen helpt ze je om je focus helder te krijgen en deze vervolgens ook scherp te formuleren. Voor welke opdrachten ben jij beschikbaar en waarom moeten ze jou daarvoor hebben? Verhelderen, het maken van keuzes, duidelijk formuleren. Hiermee leg je de basis voor een goed ondernemersprofiel en heldere pitch. En hiermee kun je aan de slag met het professionaliseren van LinkedIn.

LinkedIn
In het tweede gedeelte van de ochtend ga je vervolgens met een LinkedIn-specialist aan het werk om je profiel sterker en professioneler te krijgen. Daarbij krijg je ook nog eens heel veel tips om jezelf te profileren en je netwerk op LinkedIn actief te vergroten!

Nazorg
Na deze intensieve en leerzame ochtend heb je een enorme stap gezet. Maar mogelijk wil je het nog even laten bezinken en hier en daar wat schaven en herschrijven. Daarom bieden we je ook nog nazorg. Dit houdt in dat je recht hebt op twee aanvullende contactmomenten. Hierbij kun je de verdere aanpassingen en wijzigingen die je nog wilt aanbrengen in je profiel, voorleggen aan je coaches, die hier vervolgens praktische en concrete feedback op zullen geven.

Na bootcamp weet jij wat je focus is en weet je jezelf te profileren als professional op LinkedIn!

De kosten van bootcamp (inclusief test en nazorg) bedragen € 645,- (voor bedrijven is dit exclusief BTW). Tijdens deze ochtend verzorgen wij natuurlijk ook de thee, koffie en frisdrank met lekkers!

Wil je je aanmelden, of eerst nog wat meer informatie? Stuur een mailtje naar info@wegnaarsucces.nl of bel (0346) 230016.

 

 

Links

0
keer gedeeld
0
keer gedeeld