LinkedInIedereen heeft tegenwoordig een LinkedIn profiel. Of je nu werk zoekt of niet, als je vandaag de dag meedraait met onze economie, kun je eigenlijk niet meer zonder een LinkedIn profiel. Hiermee onderhoud je contacten, breid je je netwerk uit, deel je ervaringen met anderen en ben je zichtbaar.

Het maken van een LinkedIn profiel is niet moeilijk, maar vergt wel wat tijd en inspanning. En discipline!

Niet voor iedereen is het maken van een profiel zo simpel als het lijkt. Sommigen zijn erg jong en hebben er nog geen ervaring mee, sommigen zijn juist wat ouder en hebben er nog nooit mee gewerkt en anderen hebben er simpelweg weinig gevoel bij. Terwijl iedereen wel weet dat een goed LinkedIn profiel echt heel belangrijk is als je een baan zoekt. Sterker nog, eigenlijk moet je het netwerk hebben opgebouwd als je nog aan het werk bent!

Hoe kan Weg naar Succes je hierbij helpen?
Bij Weg naar Succes weten we hoe je een professioneel LinkedIn profiel aanmaakt. En onderhoudt. En wij kunnen jou ook helpen om je profiel goed en professsioneel te maken. En als wij jouw LinkedIn profiel helemaal hebben aangemaakt of aangepast, kun je echt jaren vooruit.

Wat bereik je ermee?
Met een professioneel LinkedIn profiel wordt je beter gevonden door recruiters. Je eindigt hoger in zoekresultaten van anderen en je valt op. Je krijgt meer bezoekers op je profiel en als je zelf actief bent, zul je beloond worden met een groei van uitnodigingen om te linken. Zie het als een soort vliegwiel. Eerst moet je hard werken om het aan het draaien te krijgen. Maar als het eenmaal draait, hoef je er veel minder energie in te stoppen. Zo werkt het ook met LinkedIn!

Hoe werkt het?
Wij kunnen de volgende onderdelen van jouw LinkedIn profiel aanpakken:

  1. Het beoordelen van een geschikte foto en deze plaatsen in je profiel.
  2. We helpen je met het bedenken van een sterke headline (regel onder je foto, die altijd zichtbaar is)
  3. We helpen je met het schrijven van een goede samenvatting.
  4. Naar aanleiding van je recente cv kunnen wij je profiel invullen. (Mits je CV in orde en up-to-date is)
  5. We leren je hoe je zelf je profiel bijwerkt.
  6. We leren je over vaardigheden, onderschrijvingen en aanbevelingen.
  7. We optimaliseren je profiel voor zoekopdrachten en recruiters.

Als je wilt, werken we rechtstreeks in jouw profiel. Dan hoef jij niets te doen! Je coach is Judith Schoorlemmer

Interesse?

Neem contact met ons op via de contactpagina, of stuur een email naar: info@wegnaarsucces.nl Je kunt natuurlijk ook bellen, op onderstaand telefoonnummer.


Judith SchoorlemmerJudith Schoorlemmer is een ervaren Carriere- en Sollicitatiecoach. Ze is gespecialiseerd in LinkedIn voor werkzoekenden en geeft regelmatig workshops, webinars en trainingen. Ze is al vele jaren werkzaam met de arbeidsmarkt. Door haar werk als o.a. HR Manager, (e) Recruiter en Intercedente, heeft ze aan alle kanten van de tafel gezeten en weet ze heel goed waar ze over praat. Je kunt haar bereiken op info@wegnaarsucces.nl, of bellen op (06) 46244662.

 

Links

0
keer gedeeld
0
keer gedeeld