• 1
               

Onze eigen Weg naar Succes

Naast onze eigen carrières, waarin we veel kennis en expertise hebben opgedaan in Human Resources en de ontwikkeling van medewerkers, hebben we ook onze eigen persoonlijke ervaringen gehad. We hebben beide successen gekend maar ook verlies geleden, hard gewerkt en veel bereikt maar ook te maken gehad met burn-out en tegenslagen.

 

Dat heeft ons gevormd en we hebben veel geleerd op persoonlijk vlak, waardoor we niet alleen onze vakkennis meenemen maar ook onze persoonlijkheden, met al onze levenservaring en naast eigenwijsheid ook wijsheid.

 

We hebben inmiddels een succesvol bedrijf waarin we met enorm veel plezier en voldoening werken en waar we helemaal tot ons recht komen. Met ons bedrijf kunnen we zelf een belangrijke bijdrage leveren aan ons levensgeluk. Wij hebben hiermee onze ‘Weg naar Succes’ gevonden.  

 

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen (werkgevers èn werknemers) te helpen bij het vinden van hun Weg naar Succes. Wij denken dat iedereen dat verdient en kan bereiken. En daar dragen we graag ons steentje aan bij!

 

Wie zijn wij?            

        Judith

Judith Schoorlemmer
HR - Solliciteren - Social Media
-----------------------------------------------------------------------------

Een tikje eigenwijs, gedreven, soms veeleisend, professioneel en vriendelijk. Dat is in het (heel) kort mijn profiel.  Mijn hele carrière speelt zich al af in en met de arbeidsmarkt. Inmiddels mag ik mezelf dan ook een arbeidsmarkt-deskundige noemen. Ik startte mijn loopbaan als Intercedente en via jobs als HR-Manager, (e) recruiter en Hoofd HR, ben ik in 2004 gestart als ondernemer. In 2012 heb ik Weg naar Succes opgericht. Wat een geweldige keuze! Inmiddels heb ik al vele honderden mensen geholpen om sneller een baan te vinden. 

 

Ik maak de wereld graag een klein beetje beter. Ik wil het 'gat' in de arbeidsmarkt dichten. Werkzoekenden dichter bij een baan brengen en werkgevers helpen om succesvol te worden door goed werkgeverschap. 

 

En privé? Naast Weg naar Succes (wat mijn grootste hobby is), kun je me wakker maken voor een spannend boek, ben ik graag sjaals aan het haken (die mijn man en zoons toch nooit gaan dragen) en heb ik een zwak voor Social media. O ja, en ik hou van urenlang slenteren door de kleine straatjes van dat prachtige Rome!

Judith

 

icon linkedin   icon twitter icon instagram  icon facebook 

             Simonerond

Simône Verlaan
Mindfulness - Coaching - Training
-----------------------------------------------------------------------------

De wereld een beetje mooier maken, dat is de rode draad in mijn leven. Dat kan op veel manieren, maar ik heb lang geleden mijn hart verloren aan de boeiende wereld van organisaties en hun medewerkers.  Hierbij werk ik niet alleen met medewerkers en teams, maar ook met leidinggevenden en directies, want ik geloof erin dat je succes met elkaar vormt, van hoog tot laag.

 

Na een studie organisatie en beleid heb ik voor diverse organisaties gewerkt, eerst als consultant, later ook als trainer en uiteindelijk, na de nodige opleidingen, werk- en levenservaring ook als coach en ondernemer. Daarnaast blijf ik altijd leren en ontwikkelen, geen dag is het zelfde, iedere dag leer ik weer bij en vind ik nieuwe inspiratie!

 

Naast ons mooie bedrijf geniet ik ook van de tijd die ik kan doorbrengen met mijn man en onze hond, liefst buiten in de natuur. Daarnaast ben ik gezegend met lieve familie, veel dierbare vrienden en een eindeloze hoeveelheid hobby’s en interesses, waardoor het leven soms te kort lijkt, maar in ieder geval nooit saai!

Simône

 

icon linkedin  icon twitter  icon instagram  icon facebook

 

 

             

Visie

‘Werk’ maakt voor de meeste mensen een belangrijk onderdeel uit van hun leven. Een succesvolle carrière draagt bij aan het levensgeluk. Succesvolle medewerkers hebben plezier in hun werk en zetten zich optimaal in, waarbij ze het beste uit zichzelf halen. Wij beschouwen succesvolle medewerkers als essentieel voor succesvolle organisaties en daarmee zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij geloven dat hiermee de wereld een beetje beter wordt, niet alleen economisch, maar ook en vooral voor mensen zelf.

 

Missie

Wij geloven op onze manier een steentje bij te kunnen dragen aan een betere wereld. In onze eigen carrières hebben we veel kennis en expertise opgedaan, die we nu inzetten om mensen en organisaties te helpen bij het vinden van hun eigen weg naar succes. Dit doen we door onze kennis en expertise in te zetten voor elk individu. Maar ook door hard te werken, ieder mens te respecteren en waarderen om hun ‘eigenheid’. We geloven erin dat ieder mens een plek heeft en ook dat er nog veel potentieel onbenut isMet onze visie, passie en eigenwijsheid denken we echt het verschil te kunnen maken.

      

Adres

  Weg naar Succes
  Groenekanseweg 246J, Groenekan

   (06) 29577515
  info@wegnaarsucces.nl  
  Ma-Vr: 8.30 - 17.30

Links

0
keer gedeeld
0
keer gedeeld