- Met Weg naar Succes vind je sneller de baan die echt bij je past! - Bent u werkgever? Klik dan hier

Weg naar Succes in de huidige vorm is ontstaan vanuit de samenwerking van twee ervaren coaches; Judith Schoorlemmer (Carrière- en sollicitatiecoach) en Simône Verlaan (Loopbaan- en Mindfulnesscoach).

Na allebei lange tijd een eigen carrière te hebben gehad en onze eigen bedrijven te hebben opgericht hebben we uiteindelijk onze krachten gebundeld en hebben we een bedrijf tot stand gebracht waar we trots op zijn!

Door onze brede kennis en ervaring kunnen wij het meest complete pakket aan ondersteuning aanbieden aan mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Door dit complete aanbod vindt iedereen de hulp die hij of zij nodig heeft. We bieden hierbij zowel persoonlijke begeleiding als online begeleiding, in een vorm die ons onderscheidt van alle anderen op dit gebied.

Ons doel is mensen te begeleiden naar de baan die écht bij ze past. We hebben een persoonlijke benadering, maar werken ook efficiënt en doelgericht. We bieden de hoogste kwaliteit waarbij we onze eigen kwaliteiten inzetten maar ook op deelgebieden samenwerken met andere experts. Wij houden hierbij echter altijd de regie en wij fungeren altijd zelf als contactpersoon.

Wij hebben allebei ruime ervaring in het begeleiden van mensen maar ook in het werken met en voor organisaties op het terrein van HR en outplacement.
Daarom zijn wij in staat geweest om het pakket wat we hebben ontwikkeld ook geschikt te maken voor bedrijven waar een of meer medewerkers begeleid dienen te worden (op weg naar) een nieuwe baan. Ook hierbij combineren we een persoonlijke aanpak met efficiency en doelgerichtheid.

 

Judith SchoorlemmerIk ben Judith Schoorlemmer, 46 jaar oud en getrouwd met Rob. Samen hebben we 2 jongens, Lucas van 9 en Quinten van 5. We wonen in Hollandsche Rading, een klein dorpje tussen Hilversum en Utrecht.

Mijn hele leven lang werk ik in en met de arbeidsmarkt. Zo heb ik gewerkt als Intercedente, (e) Recruiter, (interim) HR Manager en Coach. De laatste jaren heb ik me helemaal toegelegd op de begeleiding van werkzoekenden.

Binnen Weg naar Succes richt ik me voornamelijk op coaching op het gebied van talentontwikkeling en het solliciteren zelf. Ik vind het geweldig om mensen te helpen zichzelf beter te profileren en ze te laten ontdekken dat ze echt sneller de baan kunnen vinden die bij ze past, mits ze de juiste dingen doen.

Ik heb aan alle kanten van de 'tafel' gezeten en dat geeft me inzicht in het hele carriere- en sollicitatieproces. Die ervaring combinaar ik graag met een gezonde dosis ondernemerschap, empathie en resultaatgerichtheid en kennis van social media. En dat is wat mij zo succesvol maakt!

Meer weten? Download hier mijn CV.

Ik ben heel actief op LinkedIn. Bezoek mijn profiel en nodig me uit tot linken!

Simone VerlaanIk ben Simône Verlaan, 51 jaar en woon samen met Marcel en hond Bas in Utrecht.

Na een loopbaan in o.a. de consultancy heb ik mijn hart gevolgd en begeleid nu al meer dan 15 jaar mensen als coach en trainer. Mijn specialisaties zijn omgaan met stress en spanning en het vergroten van zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld.
Hierbij gaat het om inzicht in sterke eigenschappen, het bewust maken van keuzes met je hoofd en met je hart en weten hoe je ontspannen kunt omgaan met stressvolle en lastige situaties.

Dat ik steeds meer met werkzoekenden aan de slag ging was voor mij de bevestiging dat mijn specialisaties juist voor mensen in het spannende en veeleisende sollicitatietraject heel nuttig en waardevol zijn en ik heb dit dan ook nog verder op toegelegd.

Steeds weer merk ik dat het hebben van een goede basis zoals zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld, het kunnen omgaan met de stress van solliciteren en het weten te maken van de juiste keuzes, een belangrijke bijdrage leveren aan het sneller vinden van de baan die echt bij je past.

Ik doe dit werk met mijn hart maar heb ook een praktische inslag en werk het liefst met concrete doelen. Ik ben trots op mijn werk en erg blij met de vele tevreden cliënten die ik al heb mogen begeleiden!

Meer weten? Je kunt me vinden op LinkedIn. Bezoek mijn profiel en nodig me uit tot linken!
Meer weten over omgaan met stress en spanning in algemene zin? Bezoek dan ook eens mijn site www.simoneverlaancoaching.nl 

 

0
keer gedeeld
0
keer gedeeld