Over ons

'Weg naar Succes' is een initiatief van Judith Schoorlemmer. Zij is Loopbaan- en Sollicitatiecoach.

Hoe werkt de Weg naar Succes?

Eigenlijk heel eenvoudig. Judith is ervan overtuigd dat in principe iedereen een baan kan vinden die bij hem of haar past. dat er veel minder werkloosheid hoeft te bestaan, als mensen maar de juiste keuzes in hun leven weten te maken. Veel mensen solliciteren zich een slag in de rondte en vangen overal bot. Veel afwijzingen zijn slecht voor een mens, het tast de eigenwaarde aan, met alle gevolgen van dien. Maar het kan ook anders.

Solliciteren is te leren! Door de juiste keuzes te maken, kun je in staat zijn om in minder tijd, met veel minder sollicitaties, toch de baan te vinden die helemaal bij jou past.

Om dit te kunnen bereiken, heeft Judith een stappenplan ontwikkeld. Het 'carriereplan'. 

Het carriereplan bestaat uit 7 stappen. Deze 7 stappen leiden jou van jezelf naar de arbeidsmarkt. Wanneer je de 7 stappen allemaal volledig doorloopt, zul je weten welke keuzes je moet maken, om jouw droombaan te vinden.

Op deze website kun je het hele plan doorlopen. Onder elk artikel vind je de volgende stap, zodat je gemakkelijk navigeert. Rechts in de website vind je het hele plan in een oogopslag. Je vind informatie, testen, coaching, voorbeelden van brieven en CV's en nog veel meer.

Ook hebben we een forum en de mogelijkheid om een blog te starten, zodat je je kansen op de arbeidsmarkt vergroot. Kortom, je hebt als werkzoekende niets anders meer nodig dan de Weg naar Succes!

logo500px1

 Judith Schoorlemmer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben Judith Schoorlemmer. Mijn hele leven werk ik al met 'arbeid'. Ik ben begonnen in de recruitment branche en ben na enkele jaren verder gegaan, in de Human Resources. Mijn toegevoegde waarde komt voort uit het feit dat ik aan beide zijdes van het bureau heb gezeten.

Sinds 2004 werk ik als zelfstandig ondernemer en in 2012 heb ik www.sollicitatiehulp.org opgericht. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan leren een baan te vinden die bij hun past! 

Je kunt mij inhuren als Sollicitatiecoach, of voor het schrijven/redigeren van jouw motivatiebrief en/of CV, of voor het oefenen van een sollicitatiegesprek. Bent u werkgever? Ga dan even naar www.jsloopbaanadvies.nl

Judith Schoorlemmer

(06) 462 446 62

 

 

 

0
keer gedeeld
0
keer gedeeld