- Met Weg naar Succes vind je sneller de baan die echt bij je past! - Bent u werkgever? Klik dan hier

Vacatures

 

 VACATURE!     

Voor een leuke opdrachtgever in hartje Utrecht zijn wij op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste Officemanager, voor 32-40 uur.

  • Hou jij van werken in een klein team?
  • Werk je graag zelfstandig en zie je werk liggen?

Dan kun jij echt verschil maken. Wij zoeken bij uitstek iemand die veel verschillende dingen wil doen, van het beheren van de facturatie, tot aan divers contact met klanten. Je bent als een spin in het web en je voelt je dan ook helemaal op je plaats in die hoedanigheid. Je bent een stevige persoonlijkheid en een goede communicator, bij voorkeur op HBO-niveau.

Wil je meer informatie over de vacature of meteen solliciteren? Neem dan even contact met ons op via info@wegnaarsucces.nl                     

Hieronder kun je heel eenvoudig zoeken naar vacatures! In het eerste veld vul je een trefwoord in. Dat kan de titel van een functie zijn, maar ook een trefwoord als parttime, of tijdelijk. Of iets in de inhoud van een functie. In het 2e veld vul je een plaatsnaam in. De resultaten zullen ook vacatures in de buurt van die plaatsnaam meenemen.

Natuurlijk kun je ook hier ook Boolean zoeken, om zo de resultaten gerichter te maken. Hier vind je meer informatie over Boolean zoeken.

Zit jouw droombaan erbij? De database omvat tienduizenden banen, in binnen- en buitenland. Dus dat moet geen problemen opleveren!

0
keer gedeeld
0
keer gedeeld