Een nieuw CV opstellen

 

cvhulpEen Curriculum Vitae is meer dan een opsomming van je arbeidsverleden. Niet alleen je werkervaring, maar ook je persoonlijk profiel kan deel uitmaken van je CV.  Met een CV krijgt je potentiële werkgever een overzichtelijk beeld van wat jij meebrengt als nieuwe functionaris. Dit lijkt eenvoudig, maar toch kan er veel misgaan, waardoor je niet wordt uitgenodigd voor een gesprek over een vacature die misschien wel heel erg goed bij je past! Het maken van een goed CV kost tijd, energie en toewijding. En kennis.

Je CV moet er zo uitzien, dat er een duidelijk en positief beeld van jou ontstaat. Gaten in je cv moeten worden opgevuld, zonder dat de waarheid geweld wordt aangedaan. Vaak is het een kwestie van goed formulieren en nadruk leggen op zaken waar je zelf niet direct aan gedacht zou hebben.

Hoe kan Weg naar Succes je hierbij helpen?
Wij kunnen je helpen, door jouw CV in een nieuw jasje te steken. We gebruiken hiervoor een professioneel template. We zetten je oude CV over en beoordelen of er informatie mist of overbodig is. We geven je advies en zorgen ervoor dat je nieuwe CV helemaal up to date is en positief opvalt in de grote stapel met CV's. Daar kun je mee voor de dag komen!

Wat bereik je ermee?
Met je nieuwe CV ben jij verzekerd van een modern en compleet, professioneel CV. Alles wat nodig is staat erop en ook goed geformuleerd. Irrelevante informatie is verwijderd. Met je nieuwe CV kun jij weer een hele poos voort.

Hoe werkt het?
Je mag je oude CV naar ons mailen. De inhoud hiervan zetten we over in ons eigen template en wijzigen taalgebruik waar nodig. Dan sturen we de eerste versie van je nieuwe CV naar je toe. Je kunt het nieuwe CV beoordelen en de missende informatie mailen. Die voegen wij toe aan je nieuwe CV. En we sturen de tweede versie. Meestal is je nieuwe CV hiermee klaar. Maar we gaan net zo lang door tot dat jij tevreden bent! Je coach is Judith Schoorlemmer

Wat kost het je?
Het laten opstellen van een professioneel CV kost € 67,50, inclusief 21% BTW. (Let op! Voor bedrijven komt hier nog 21% BTW bij). Een nieuw CV wordt enkel in combinatie met een sollicitatiebrief geleverd. Hier lees je meer over de sollicitatiebrief. Ben je al langer klant van Weg naar Succes? Dan kun je wel een 'los' CV aanvragen!

Interesse?
Neem contact met ons op via de contactpagina, of stuur een email naar: info@wegnaarsucces.nl. Je kunt natuurlijk ook bellen, op nummer (06) 462 44662.


 Judith SchoorlemmerJudith Schoorlemmer is een ervaren Carriere- en Sollicitatiecoach. Ze is gespecialiseerd in LinkedIn voor werkzoekenden en geeft regelmatig workshops, webinars en trainingen. Ze is al vele jaren werkzaam met de arbeidsmarkt. Door haar werk als o.a. HR Manager, (e) Recruiter en Intercedente, heeft ze aan alle kanten van de tafel gezeten en weet ze heel goed waar ze over praat. Je kunt haar bereiken op info@wegnaarsucces.nl, of bellen op (06) 46244662.

 

Links

0
keer gedeeld
0
keer gedeeld