Meer kans op die passende baan, met Personal Branding

Personal BrandingMaak een sterk merk van jezelf
De tijd van zoeken naar vacatures en erop solliciteren lijkt lang geleden. Vandaag de dag kom je daar niet ver mee. We leven in een tijd van netwerken en 'personal branding'. Als je een kans wilt maken op de arbeidsmarkt, zul je jezelf moeten presenteren als 'sterk merk'. Hiermee wordt je aantrekkelijk(er) voor werkgevers en je vergroot je kansen op een nieuwe baan.

Makkelijker gezegd dan gedaan
Tja, voor veel mensen is personal branding vooral een hippe term, die ze steeds vaker tegenkomen op social media. Een term, die ver van ze af staat en waar ze zich eigenlijk weinig bij kunnen voorstellen. Jezelf verkopen klinkt al snel als 'opscheppen' en vaak berichtjes op LinkedIn delen voelt aan als 'aandacht trekken'. 'Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg'. Een term waar waar velen mee zijn opgegroeid. En dan kan het best lastig zijn om jezelf te profileren als sterk merk. Maar je kunt het leren.

Hoe kan Weg naar Succes je hierbij helpen?
Bij Weg naar Succes weten we hoe je jezelf neerzet in de markt. Hoe je een elevator pitch maakt en hoe je zelf bepaalt wat jouw imago wordt. We willen deze kennis en methodiek graag aan jou overdragen. En dat doen we door jou met een persoonlijke benadering, stap voor stap mee te nemen in het hele proces van personal branding. Hier zul je je leven lang profijt van hebben!

Wat bereik je ermee?
Met een goed uitgekiende strategie ontwikkel jij met behulp van ons jouw eigen persoonlijke 'merk'. Je ontdekt waar jouw kracht en talenten zitten en hoe je deze benut en naar buiten brengt. Jij bepaalt zelf hoe anderen naar je kijken en je wordt interessant voor werkgevers die ook interessant voor jou zijn. Jij bouwt je eigen 'sterke merk'.

Hoe werkt het?
We gaan de volgende onderwerpen aanpakken:

1. Jezelf verkopen tijdens het netwerken

  • we brengen je sterke persoonlijke eigenschappen en je belangrijkste werksuccessen en competenties in kaart
  • we maken een elevator pitch waarmee je tijdens een netwerkgesprek aan de slag kunt

2. Jezelf met Linkedin onder de aandacht brengen van recruiters

  • we lopen door je persoonlijke profiel en bespreken wat verbeterd kan worden en hoe
  • we leren je hoe je je online netwerk snel en effectief vergroot
  • we leren je hoe je jezelf als professional positioneert.

4. Jezelf verkopen als de beste kandidaat tijdens het solliciteren

  • we oefenen samen een sollicitatiegesprek waarbij we je leren hoe je een professionele en overtuigende indruk kunt maken en jezelf op een positieve manier kunt profileren
  • we werken hierbij zowel aan de inhoud als aan je presentatie (en desgewenst omgaan met zenuwen)
  • we leren je hoe je je sollicitatieskills kunt vergroten en zo meer kans te maken op een baan.

Alle onderwerpen worden persoonlijk door Judith of Simône begeleid. Voor elk onderwerp plannen we een gesprek. Bij LinkedIn hoort een korte presentatie. Voor de gesprekken ben je van harte welkom op ons kantoor in Groenekan, maar ze kunnen desgewenst ook via Skype worden gevoerd. 

Interesse?
Neem contact met ons op via de contactpagina, of stuur een email naar: info@wegnaarsucces.nl Je kunt natuurlijk ook bellen, op (0346) 230016.


Judith SchoorlemmerJudith Schoorlemmer is een ervaren Carriere- en Sollicitatiecoach. Ze is gespecialiseerd in LinkedIn voor werkzoekenden en geeft regelmatig workshops, webinars en trainingen. Ze is al vele jaren werkzaam met de arbeidsmarkt. Door haar werk als o.a. HR Manager, (e) Recruiter en Intercedente, heeft ze aan alle kanten van de tafel gezeten en weet ze heel goed waar ze over praat. Je kunt haar bereiken op info@wegnaarsucces.nl.

 

SimoneSimône Verlaan is werkzaam als Carrière- en sollicitatiecoach en mede-eigenaar van Weg naar Succes. Zij heeft zij zich gespecialiseerd in personal branding en het ontwikkelen van zelfvertrouwen en overtuigingskracht. Haar motto is ‘je kunt pas de ander van jouw geschiktheid voor die baan overtuigen als je er zelf in gelooft èn dit onder woorden weet te brengen’.

 

 

Links

0
keer gedeeld
0
keer gedeeld