+31 (6) 29577515  info@wegnaarsucces.nl

  • 1

De coach is een ontdekkingsreiziger

De coach is een ontdekkingsreiziger

Laatst moest een klant lachen om de enthousiaste begroeting die ze van me kreeg. Maar ik was ook oprecht blij haar te zien, en popelde om weer samen met haar aan de slag te gaan. Met als uitgangspunt haar coachingsvraag 'welke baan past het best bij mij' hadden we al een aantal gesprekken gevoerd. Na de analysefase, met tests, rapportage en bespreking, en het uitwerken van een zoekprofiel, waren we nu in de onderzoeksfase, waarbij we uit aan het werken waren welke banen het meest passend waren, en vooral natuurlijk waaróm dat zo is. Ik heb al veel van dit soort trajecten gedaan, maar het blijft altijd ontzettend leuk en bevredigend!

 

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
103 Hits
0 reacties

Solliciteren is meer dan een brief en CV; werk aan je Personal Branding!

Solliciteren is meer dan een brief en CV; werk aan je Personal Branding!

Het meest opvallend in alle loopbaan- en sollicitatietrajecten die ik tot nu toe heb begeleid, is hoe moeilijk het is om onder woorden te brengen waar je goed in bent en vooral waarom dat zo is (en waar dat uit blijkt!). En als je dan ook nog moet bedenken waarin jij je in onderscheidt van anderen (waarom ze jou moeten hebben en niet iemand anders...) dan wordt het helemaal lastig.

Neem nou vanmorgen, ik heb mijn eerste gesprek met een nieuwe klant met wie ik een Personal Branding traject * ga doen. De doelen van deze sessie zijn a) helder krijgen wat ze precies zoekt b) waar zij goed in is en waarom dat zo is en waar dat uit blijkt en c) het maken van een sterke elevator pitch.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
715 Hits
0 reacties

Weet jij wel hoe goed je bent?

Veerkracht heb je nodig als je te maken hebt met tegenslag, zoals bijvoorbeeld ontslag. Een belangrijke factor bij veerkracht is demate van optimismewaarmee je je tegen de gevolgen van dat ontslag aankijkt. 

Nou is niet iedereen van nature optimistisch, maar ook diegenen met een zonnige natuur kunnen wel eens somber worden van tegenslag.

Lees Meer
Waardeer dit blogbericht:
2839 Hits
0 reacties

Adres

  Weg naar Succes
  Groenekanseweg 246J, Groenekan

   (06) 29577515
  info@wegnaarsucces.nl  
  Ma-Vr: 8.30 - 17.30

Links