+31 (6) 29577515  info@wegnaarsucces.nl

  • 1

Vraag je je af of je huidige baan nog wel bij je past? Of heb je al wel helder dat je een andere richting op wilt maar weet je nog niet welke dat dan is?

 

Maak dan een goede start met het maken van een of meer tests. Om je hiermee op weg te helpen hebben we er een groot aantal voor je geselecteerd. Je hoeft dus niet zelf het internet af te struinen maar je kunt het jezelf gemakkelijk maken door een keuze te maken uit onderstaande lijst. Vervolgens kun je met een druk op de knop gemakkelijk aan de slag!

Start met onze eigen - gratis - test: Ben jij nog blij met je baan?

Beroepskeuzetesten 

360 graden competentietest

Hoe word je beoordeeld door jezelf en door anderen?

 

Beroepentest voor studiekeuze

Welk beroep past bij jou? (Handig bij je studiekeuze)

 

Beroepskeuzetest algemeen (MBO/HBO)

Wat is jouw persoonlijkheid en welk beroep past daarbij?

Carrièreankers

Wat vind jij belangrijk in je werk?

 

Competentietest

Wat vind jij jouw sterkte competenties? 

360 graden competentietest

Hoe word je beoordeeld door jezelf en door anderen? 

 

Persoonlijkheid en management

Enneagramtest

Welke enneagramtypen zijn het meest en het minst op jou van toepassing? 

Jung persoonlijkheidstest

Welke van de 16 persoonlijkheidstypen van Jung zijn op jou van toepassing?

  

Kerntyperingstest

Deze test geeft snel en betrouwbaar een kernachtige profilering (persoonlijke SWOT) van jouw sterke kanten en valkuilen.

 Persoonlijkheidstest

Deze test geeft snel en betrouwbaar een zeer uitgebreide persoonlijkheidsbepaling op de Big Five factoren en 30 onderliggende schalen.  

 

 

Werkstijltest

Deze test geeft snel en betrouwbaar een kernachtige profilering van iemands persoonlijkheid (op basis van de Big Five) en de daarbij horende werkstijl en passende werkomgevingen.

 Managementtest

Wat is jouw natuurlijke managementstijl?          

 

 

  • De tests zijn onderverdeeld in categorieën. Als je op de naam van een test klikt, word je doorgestuurd naar een pagina waar meer informatie over de betreffende test staat.
  • Bij de betaalde tests wordt je nadat je hebt geklikt AANVRAGEN doorgestuurd naar de betaalpagina. Daar kun je met PayPal betalen voor de gekozen test. Na een succesvolle betaling wordt er een account voor je aangemaakt. Je ontvangt een email met een link naar je test en de inloggevens. Met dit account kun je inloggen in de testbibliotheek. Daar staat de door jou betaalde test voor je klaar.  Let op, je ontvangt een email van afzender: JS Loopbaanadvies. Dit is de bedrijfsnaam, waar Weg naar Succes onderdeel van uitmaakt.
  • Het resultaat ontvang je direct na het maken van de test, met uitzondering van de level 357 test, het opstellen van de rapportage kan een of 2 dagen duren maar daarvoor krijg je een zeer uitgebreide rapportage met veel waardevolle informatie over jouw Big Five competenties en persoonlijke drijfveren.

Meer inzicht krijgen in drijfveren, overtuigingen en persoonlijke overtuigingen? Ontdekken wat ècht bij je past? Doe de Level 357 test. Neem even contact op voor meer informatie

groenNeem contact op

Adres

  Weg naar Succes
  Groenekanseweg 246J, Groenekan

   (06) 29577515
  info@wegnaarsucces.nl  
  Ma-Vr: 8.30 - 17.30

Links

0
keer gedeeld
0
keer gedeeld