+31 (6) 29577515  info@wegnaarsucces.nl

headerdansendeman5

Webinar sollicitatiegesprek voerenSollicitatiegesprekken voeren. Doe jij dat zonder zenuwen? Ken jij alle technieken en trucjes al uit je hoofd? Weet jij je heel goed te presenteren? Stop dan maar met lezen, dit webinar is niets voor jou. 

Maar als jij wel zenuwachtig bent, en vind dat je vaak niet goed uit de verf komt tijdens een sollicitatiegesprek, en vaak met je mond vol tanden zit bij lastige vragen, en niet goed weet welk gewenst antwoord je zou kunnen geven, en soms echt je zenuwen niet goed kunt bedwingen, lees dan verder. We hebben goed nieuws voor je!

Dit webinar gaat jou helpen om wel goed uit de verf te komen. Om je zenuwen de baas te zijn en om te leren, hoe je jezelf moet verkopen. Je hebt tenslotte maar een uurtje (als je geluk hebt, anderhalf uur), om een professionele indruk achter te laten. En dat is niet altijd makkelijk. Maar wel te leren!

In dit webinar gaan we ruim een uur aan de slag. Wat gaan we doen? We gaan in elk geval aandacht besteden aan de volgende onderdelen;

  • Effectieve ontspanningsoefeningen die je snel en gemakkelijk kunt uitvoeren.
  • Kennis over zenuwen. Waar komen ze vandaan en zijn ze nuttig?
  • Handige gesprekstechnieken om jezelf te verkopen.
  • Valkuilen en aanbevelingen
  • We gaan gesprekken oefenen
  • STARR methodiek
  • En vooral veel tips, advies en nuttige informatie!

Na dit webinar beschik jij over handige technieken om je zenuwen te bedwingen en zo al veel effectiever en zelfbewuster over te komen. Daarnaast ken jij de belangrijkste gesprekstechnieken, waardoor je de juiste antwoorden geeft en jezelf professioneel kunt verkopen! Van dit webinar kun jij je leven lang profiteren!


Naam: 'Sollicitatiegesprek voeren; zelfbewust, zonder zenuwen en professioneel!'

Datum: Nog in te plannen. Meld je hieronder aan voor ons 2-wekelijks e-magazine. Dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en webinars!

Groenaanmeldenmagazinewebinar

 

Waar: Online, dus vanuit je luie stoel te volgen!

Kosten: Niets. Het is helemaal gratis.

Docente: Simône Verlaan


Simone Verlaan

Simone Verlaan is expert in haar vakgebied; Mindfulness coaching & trainingen. Ze heeft veel ervaring met het geven van workshops en trainingen. Lees meer info op

Opgeven? Dat kan hieronder. Vul je naam en je emailadres in en je krijgt de bevestiging per email. Kun je niet, op 12 april om 10.00 uur? Meld je dan toch aan, want iedereen die zich opgeeft krijgt de kans om de opname van het webinar te bekijken!

Je kunt je helaas niet meer aanmelden, het webinar is geweest.

Pin It

Adres

  Weg naar Succes
  Groenekanseweg 246J, Groenekan

   (06) 29577515
  info@wegnaarsucces.nl  
  Ma-Vr: 8.30 - 17.30

Links

0
keer gedeeld
0
keer gedeeld