- Met Weg naar Succes vind je sneller de baan die echt bij je past! - Bent u werkgever? Klik dan hier

IK. Misschien een wat vreemde term om een stap in een proces aan te duiden. Maar, IK is de eerste, en misschien wel meest belangrijke stap in het hele sollicitatieproces. Deze stap wordt vaak overgeslagen.

Ken je het gevoel, dat je na 10 jaar werken ineens iets heel anders wilt doen? Of dat je eigenlijk onvervulde dromen hebt, of dat je al jaren op de automatische piloot werkt en jezelf weinig tot niet meer ontwikkelt?

In de meeste gevallen heb je dan de IK stap in het proces overgeslagen. Jammer. Want misschien heb je jezelf wel de baan van je dromen ontzegd. Niemand hoeft werk te doen dat je eigenlijk niet wilt. De meeste mensen werken een groot deel van hun leven. Werken is belangrijk. En bewuste keuzes maken in je werk, zorgt voor een mooie carrière, behoeftevervulling en persoonlijke ontplooiing.

Als je die bewuste keuze nog niet hebt gemaakt, kan dat nu nog steeds. Het is nooit te laat! Elke dag kan een nieuw begin betekenen. Het maakt niet uit of je net van school komt of dat je al jarenlang werkt. Ga werken aan de IK stap, om de juiste keuzes te maken.

Heb je graag wat begeleiding in deze stap? Dat kan. Neem vrijblijvend contact op met ons: info@wegnaarsucces.nl 


0
keer gedeeld
0
keer gedeeld