+31 (6) 29577515  info@wegnaarsucces.nl

headerdansendeman5

Webinar LinkedIn voor beginnersHeb jij al een LinkedIn profiel? De meeste mensen hebben tegenwoordig wel een LinkedIn profiel, maar ze doen er eigenlijk niet zoveel mee. Het invullen van je contactgegevens en wat werkervaring plaatsen, dat kan iedereen wel. Al is zelfs dat voor een aantal nog lastig.

Jammer, want als je een baan zoekt is een professioneel LinkedIn profiel onmisbaar. Eigenijk kun je niet zonder. Ga er maar van uit, dat elke recruiter jouw profiel op LinkedIn gaat raadplegen, als je solliciteert naar een baan. Dan ben je de eerste ronde al door, hij is onder de indruk van je sollicitatiebrief en CV, maar deze 'tussenronde' gaat buiten jou om. Als dan blijkt dat jouw LinkedIn profiel matig of onvoldoende is, kan de recruiter alsnog beslissen om iemand anders uit te nodigen voor het sollicitatiegesprek. Jouw sollicitatie, die eigenlijk positief werd bevonden, gaat alsnog op de stapel afwijzingen.

Maar dat is nu ook voor jou verleden tijd. Want Judith geeft een webinar over de basis van LinkedIn! Zij gaat ga je online vertellen hoe je een goed profiel opbouwt en hoe je je netwerk sneller uitbreidt.

Welke onderwerpen komen hierbij aan de orde?

  • Het basismenu in LinkedIn
  • Je profiel vullen op verschillende manieren
  • Het aanpassen van je profieladres (personaliseren)
  • Compleet maken van je profiel
  • Afstemmen CV / profiel
  • Toevoegen van contacten
  • Groepen
  • Vacatures zoeken
  • Vaste zoekopdrachten maken

Na dit webinar ben jij in staat om een goed profiel aan te maken op LinkedIn. Zodra recruiters jouw profiel zien, zullen ze hier een positieve indruk krijgen. Hierdoor belandt jouw sollicitatie op de stapel van uitnodigingen!

Wat extra informatie:

Wanneer?

Nog niet bekend. Meld je aan voor ons magazine, zodat je als eerste weet wanneer dit webinar weer wordt gegeven!

Groenaanmeldenmagazinewebinar

 

Waar? Online, dus vanuit je luie stoel te volgen!
Wat kost het? Niets, je deelname is helemaal gratis!

Opgeven? Dat kan hieronder. Vul je naam en je emailadres in en je krijgt de bevestiging per email. Kun je niet, op 21 maart om 10.00 uur? Meld je toch aan, iedereen die zich opgeeft krijgt de kans om de opname van het webinar te bekijken!

 Je kunt je helaas niet meer aanmelden, we zitten helemaal vol! Wil je toch hulp met LinkedIn? Stuur dan even een e-mail naar info@wegnaarsucces.nl

Adres

  Weg naar Succes
  Groenekanseweg 246J, Groenekan

   (06) 29577515
  info@wegnaarsucces.nl  
  Ma-Vr: 8.30 - 17.30

Links

0
keer gedeeld
0
keer gedeeld