+31 (6) 29577515  info@wegnaarsucces.nl

               

Mijn eigen Weg naar Succes

Naast mijn eigen carrière, waarin ik veel kennis en expertise heb opgedaan in de ontwikkeling van medewerkers, heb ik ook mijn eigen persoonlijke ervaringen gehad. Ik heb successen gekend maar ook verlies geleden, hard gewerkt en veel bereikt maar ook te maken gehad met burn-out en tegenslagen.

 

Dat heeft me gevormd en ik heb veel geleerd op persoonlijk vlak, waardoor ik niet alleen mijn vakkennis meeneem, maar ook mijn persoonlijkheid, met al mijn levenservaring en naast eigenwijsheid ook wijsheid.

 

Ik heb inmiddels een succesvol bedrijf waarin ik met enorm veel plezier en voldoening werk en waar ik helemaal tot mijn recht kom. Met mijn bedrijf kan ik zelf een belangrijke bijdrage leveren aan mijn levensgeluk. Ik heb hiermee mijn ‘Weg naar Succes’ gevonden.  

 

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen (werkgevers èn werknemers) te helpen bij het vinden van hun Weg naar Succes. Ik denk dat iedereen dat verdient en kan bereiken. En daar draag ik graag mijn steentje aan bij!

 

Wie ben ik?            

      Simonerond

Simône Verlaan
Mindfulness - Coaching - Training
-----------------------------------------------------------------------------

De wereld een beetje mooier maken, dat is de rode draad in mijn leven. Dat kan op veel manieren, maar ik heb lang geleden mijn hart verloren aan de boeiende wereld van organisaties en hun medewerkers.  Hierbij werk ik niet alleen met medewerkers en teams, maar ook met leidinggevenden en directies, want ik geloof erin dat je succes met elkaar vormt, van hoog tot laag.

 

Na een studie organisatie en beleid heb ik voor diverse organisaties gewerkt, eerst als consultant, later ook als trainer en uiteindelijk, na de nodige opleidingen, werk- en levenservaring ook als coach en ondernemer. Daarnaast blijf ik altijd leren en ontwikkelen, geen dag is het zelfde, iedere dag leer ik weer bij en vind ik nieuwe inspiratie!

 

Naast ons mooie bedrijf geniet ik ook van de tijd die ik kan doorbrengen met mijn man en onze hond, liefst buiten in de natuur. Daarnaast ben ik gezegend met lieve familie, veel dierbare vrienden en een eindeloze hoeveelheid hobby’s en interesses, waardoor het leven soms te kort lijkt, maar in ieder geval nooit saai!

Simône

 

icon linkedin  icon twitter  icon instagram  icon facebook

 

             

Visie

‘Werk’ maakt voor de meeste mensen een belangrijk onderdeel uit van hun leven. Een succesvolle carrière draagt bij aan het levensgeluk. Succesvolle medewerkers hebben plezier in hun werk en zetten zich optimaal in, waarbij ze het beste uit zichzelf halen. Ik beschouw succesvolle medewerkers als essentieel voor succesvolle organisaties en daarmee zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik geloof dat hiermee de wereld een beetje beter wordt, niet alleen economisch, maar ook en vooral voor mensen zelf.

 

Missie

Ik geloof op mijn manier een steentje bij te kunnen dragen aan een betere wereld. In mijn eigen carrière heb ik veel kennis en expertise opgedaan, die ik nu inzet om mensen en organisaties te helpen bij het vinden van hun eigen weg naar succes. Dit doe ik door mijn kennis en expertise in te zetten voor elk individu. Maar ook door hard te werken, ieder mens te respecteren en waarderen om hun ‘eigenheid’. Ik geloof erin dat ieder mens een plek heeft en ook dat er nog veel potentieel onbenut isMet mijn visie, passie en eigenwijsheid denk ik echt het verschil te kunnen maken.

      

Links

0
keer gedeeld
0
keer gedeeld