- Met Weg naar Succes vind je sneller de baan die echt bij je past! - Bent u werkgever? Klik dan hier

Een gloednieuwe community voor werkzoekenden!

meetingpointlogo350px

Een community, waar je andere werkzoekenden kunt ontmoeten, helpen en geholpen worden. Waar je terecht kunt voor een luisterend oor als je het even niet meer ziet zitten en waar je gratis directe hulp en advies kunt krijgen van onze aangesloten adviseurs.

Deelname is gemakkelijk. Je maakt een gratis account aan en vult je eigen gegevens in. Als je een foto toevoegt en je persoonlijke profiel invult, kunnen anderen zien wie je bent.

Daarna kun je inloggen en je ziet meteen welke berichten er op de algemene tijdlijn staat. Zorg dat je vriendschappen sluit met andere leden, zodat je hun berichten ook kunt lezen! Je kunt foto's en video's uploaden, privé berichten sturen en zien welke evenementen er worden georganiseerd voor werkzoekenden. Je kunt ook zelf evenementen aanmaken!

Wat denk je van deelname aan groepen? Dan kun je meepraten over onderwerpen in een groep mensen, over een specifiek onderwerp. Of je maakt zelf een groep aan, heel gemakkelijk!

Het Meetingpoint heeft veel mogelijkheden. Ik hoop dat deze community het grootste en meest actieve netwerk voor werkzoekenden wordt in Nederland. En daarom zoek ik mensen die graag meehelpen met bouwen! Hoe je dat doet? Gewoon regelmatig een berichtje schrijven en vooral actief reageren op anderen. Met z'n allen kunnen we het meetingpoint groot en succesvol maken!header

Als je vragen en/of opmerkingen (bijvoorbeeld ideeen) hebt, kun je het forum bezoeken. Dit forum is speciaal bedoeld voor vragen en opmerkingen over het Meetingpoint. Hier ga je naar het forum.

Het WNS Meetingpoint, kom je ook kijken? Registreren is gratis en verplicht je tot niets!

Pin It

0
keer gedeeld
0
keer gedeeld