- Met Weg naar Succes vind je sneller de baan die echt bij je past! - Bent u werkgever? Klik dan hier

Van oudsher is men gewend om te solliciteren op een baan, door middel van het schrijven van een sollicitatiebrief en het maken van een cv. Vandaag de dag zijn er meer manier om te solliciteren, maar nog steeds zijn de sollicitatiebrief en het cv populair. En daarom besteden we veel aandacht hieraan.

Als je alle voorgaande stappen goed hebt doorlopen, heb je je kansen voor jezelf al vergroot. Door te solliciteren op de juiste vacatures, maak je meer kans om uitgenodigd te worden.

Over de sollicitatiebrief en het cv hebben we een hele reeks artikelen geplaatst. Een sollicitatiebrief is belangrijk, zeker net zo belangrijk als je cv. Maar helaas maken veel mensen steeds dezelfde fouten in hun sollicitatiebrieven. Behalve jij, want jij doorloopt het carriereplan van Weg naar Succes!

In de volgende stappen vind je meer informatie over het schrijven van een perfecte brief en mooi cv. Omdat veel mensen vragen om een voorbeeld sollicitatiebrief, hebben we er maar liefst 4 op de site gezet. 

Op deze website gebruiken we het woord sollicitatiebrief en het woord motivatiebrief door elkaar. Beiden betekenen hetzelfde, namelijk de brief waarin je aantoont geschikt te zijn voor de vacature!

 

   
   
Pin It

Media

Grappig filmpje over hoe het NIET moet!
0
keer gedeeld
0
keer gedeeld