close up van trotse manager met een grote glimlach 1139 201
Jezelf verkopen als je aan het netwerken bent of als je een sollicitatiegesprek aan het voeren bent, het lijkt zo voor de hand liggend.  Natuurlijk zet je je beste beentje voor, laat je jezelf van je beste kant zien. Maar wat doe je als dat bij jou niet vanzelf gaat? Als je bescheiden bent of onzeker bent over hoe je over komt, of twijfelt over je eigen kunnen? Of als je meer gewend bent om te luisteren dan te praten? Wat dan?

Weet in ieder geval dat je geen uitzondering bent. Heel veel mensen vinden het lastig om over zichzelf te praten, laat staan om zichzelf te verkopen. Als je gaat solliciteren betekent dat  een enorme omschakeling, je moet nu wel over jezelf gaan praten, jezelf laten zien en dat dan ook nog zodanig dat je een positieve indruk maakt!  Voor iedereen die wil leren hoe je deze stap kunt zetten, op een manier die goed voelt en bij jou past, hebben we een nieuw webinar gemaakt,.

Dit webinar gaat jou helpen om je te leren jezelf van je beste kant te laten zien. Om een positieve indruk te maken en interesse te wekken. Zodanig dat je in een netwerkgesprek of in een sollicitatiegesprek goed uit de verf komt. Je gaat leren hoe je je onzekerheid gaat overwinnen, je bescheidenheid aan de kant kunt zetten en duidelijk kunt maken wie je bent en wat je kunt, waarom jij geschikt bent voor die baan (sollicitatiegesprek) of waarom het de moeite waard is om jou te helpen (netwerkgesprek). Zo wordt je zichtbaar, wek je een positieve indruk en zet je anderen voor jou in beweging.. 

In dit webinar gaan we ruim een uur aan de slag. Wat gaan we doen? We gaan in elk geval aandacht besteden aan de volgende onderdelen;

  • Wat is dat, jezelf verkopen?
  • Waarom is het van belang om jezelf te verkopen
  • Hoe overkom je je bescheidenheid/onzekerheid (de gouden tip!)
  • Jezelf verkopen in een netwerkgesprek; hoe zet je mensen voor je aan het werk?
  • Jezelf verkopen in een sollicitatiegesprek; hoe overtuig je de ander ervan dat jij de geschikte kandidaat bent voor die baan?

Na dit webinar weet jij hoe jij een positieve manier indruk kunt maken in een netwerkgesprek en overtuigend overkomt in een sollicitatiegesprek. Hiermee maak je een veel grotere kans om je netwerk actief voor jou aan het werk te zetten en een veel  grotere kans van slagen om na afloop van het sollicitatiegesprek door te gaan naar de volgende ronde. En dat is tenslotte waar het om draait. Van dit webinar kun jij je leven lang profiteren!

Naam: 'Jezelf verkopen bij het netwerken en in een sollicitatiegesprek'
Datum: Nog niet bekend. Meld je aan voor ons magazine, zodat je als eerste weet wanneer dit webinar weer wordt gegeven!
Groenaanmeldenmagazinewebinar
 

Waar: Gewoon, thuis, vanuit je luie stoel! En een internet verbinding natuurlijk...

Kosten: Niets. Het is helemaal gratis.

Trainer: Simône Verlaan

Opgeven? Dat kan hieronder. Vul je naam en je emailadres in en je krijgt de bevestiging per email. Kun je niet, op 7 maart om 10.00 uur? Meld je dan toch aan, want iedereen die zich opgeeft krijgt de kans om de opname van het webinar te bekijken!

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor dit webinar; we zitten helemaal vol! Zoek je toch hulp bij het verkopen van jezelf? Neem even contact op, via info@wegnaarsucces.nl 

Simône Verlaan is een ervaren Carrièrecoach,
gespecialiseerd in het vergroten van zelfvertrouwen,
en gespreks- en presentatievaardigheden

 

Links

0
keer gedeeld
0
keer gedeeld