WELKE BAAN PAST BIJ MIJ?

Ben je al een tijdje aan het rondkijken, aan het denken en wikken en wegen en kom je er maar niet uit? Dan is het tijd voor een gedegen carrièrecheck. Een goed onderzoek naar jouw kansen en mogelijkheden, met een concreet zoekprofiel aan het eind. Een of twee concrete functies, waar jij helemaal enthousiast van wordt, en waarvan je weet dat het jou gaat lukken om daar daadwerkelijk die mooie baan bij te vinden.

Maar hoe kom je daar? Met mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen bij hun loopbaan en carrièreswitches heb ik hier een erg leuk en effectief traject voor ontwikkeld. In het traject doorloop je een aantal stappen waarmee je toewerkt naar een concrete uitkomst. Belangrijk hierbij is natuurlijk dat je helder krijgt waar jouw hart ligt. Maar ook kijken we naar de realiteit en haalbaarheid.

Na afloop van het traject heb je een duidelijke richting en een aantal mogelijke functies waar je bij het solliciteren op kunt richten.

Simone van Weg naar Succes heeft mij door de testen, adviezen en gesprekken laten zien welke mogelijkheden er zijn, mijn vertrouwen en mijn kracht teruggegeven, waardoor ik nu weer stevig in mijn schoenen sta en stappen durf te nemen die 2 jaar geleden ondenkbaar waren. Dankbaar voor alle tips, trucs en waardevolle gesprekken!
Ellen Hartman, management assistent HR

Wat houd het traject in?

Het bestaat uit 6 stappen.

Dankzij Simône leerde ik mezelf beter kennen, waardoor ik een baan kon vinden waar ik echt voldoening uit haal.
Christine, communicatie adviseur
Door gerichte vragen te stellen en te spiegelen heeft Simône me geholpen in het proces naar een volgende carrièrestap. Simône heeft een positieve en pragmatische aanpak. Met praktische tips heeft ze me geleerd te blijven focussen op wat ik zelf belangrijk vind.
Liselot van Berkum, business controller

Hiermee heb je de perfecte start voor een succesvol sollicitatietraject! En omdat dit traject je ook veel inzicht heeft gegeven in je competenties, drijfveren etc. heb je ook al een stap gezet in je voorbereiding op je sollicitaties. Mocht je hier nog aanvullende sollicitatie-ondersteuning in willen, dan raad ik je het pakket ‘succesvol solliciteren’ aan.

Voor wie is het bedoeld?

  • Voor mensen die de baan willen die echt bij hen past
  • Voor mensen die iedere dag met plezier naar hun werk willen en s ’avonds voldaan weer naar huis
  • Voor mensen die hun tijd en talenten willen besteden aan werk wat ze echt de moeite waard vinden
  • Voor mensen die gewaardeerd willen worden en kansen willen pakken
  • Voor mensen met ambitie, die zoveel mogelijk uit hun werk willen halen en daar ook echt voor gaan
  • Voor mensen die bereid zijn om in zichzelf en hun carrière te investeren

Voor wie is het niet?

  • Voor mensen die zich erbij neer hebben gelegd dat hun werk hen geen voldoening (meer) schenkt
  • Voor mensen die de tijd uitzitten tot hun pensioen
  • Voor mensen die vastigheid belangrijker vinden dan kansen
  • Voor mensen die niet houden van verandering en nieuwe kansen

Je investering

Hoe belangrijk is jouw carrière voor je? Hoeveel is het je waard om nu echt die baan te vinden waar jij helemaal op je plek bent en iedere dag met plezier naar toe gaat? Ben je bereid om in jezelf te investeren?

Dit traject heeft een waarde van ruim € 4000,- euro, maar om je tegemoet te komen bied ik dit tijdelijk aan voor € 1495,-. Indien je dit combineert met het pakket ‘succesvol solliciteren”(ter waarde van € 995,- ), dan kan ik je dit als totaalpakket aanbieden voor € 1995,-

Wil je nu echt gaan investeren in jouw carrière en die nieuwe baan vinden waar jij het plezier en de voldoening weer terug gaat vinden? Dan is dit jouw kans!

Een paar sollicitatiegesprekken later was het raak: ik heb een heel erg leuke baan gevonden waar ik veel voldoening uit haal en waar ik mezelf weer kan zijn. Ik word gewaardeerd en kom tot bloei! Ik ben Simone dan ook enorm dankbaar voor haar vertrouwen en steun! Dankzij haar heb ik deze stap durven nemen en is dit succesvol verlopen!"
Gerda Langenberg, Senior Proces- en Productdeskundige bij DUO" 

BOEK HIER

Nog vragen? Neem dan contact op om te overleggen over de mogelijkheden of voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

GELIJK EEN AFSPRAAK MAKEN OF EERST EVEN OVERLEG?